Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hiperspermiás sráccal találkoztál már?
Figyelt kérdés
Mi volt a benyomásod erről a "jelenségről"?
Ugye ez azt jelenti amikor valaki extra sok spermát és azzal együtt prosztataváladékot termel és nagyon sok a cucca :D
2022. ápr. 17. 21:45
1/18 anonim válasza:
Pont ilyen vagyok, a partnereim eddig mindig azt mondták, hogy jó érzés, amilor beléjük élvezek.
2/18 anonim válasza:
De jó lenne ilyen srácot találni.
3/18 anonim válasza:
Nekem változó, de általában egész sok van. :D
4/18 anonim válasza:
én is beállok a sorba, elég nagy mennyiség szokott lenni. 8-12ml.
szeretem adni is és kapni is :D szokták szeretni.
bár egy 'egészségügyi' hokinál nem feltétlen praktikus.
5/18 anonim válasza:
Volt ilyen sráccal dolgom. Rengeteget élvezett és nagyon gyorsan "újratöltődött". Kb nem is nagyon kellett várnia elélvezés után. 3-4-5x is elment simán és meg akkor is jött neki, persze mindig kevesebb kevesebb, de azért úgy is brutális volt:D
6/18 anonim válasza:
Fiatal koromban én is akár 3-4-szer "elmentem" rövid idő alatt...
Most már csak 1x, de elégedett vagyok... 😉😊
7/18 anonim válasza:
Én megvizsgálnám azt a 1x-t, elfogadod?
8/18 anonim válasza:
Még nem találkoztam, de innám a nektárját !
9/18 anonim válasza:
Nekem is elég sok van, sok sok előváladék, ami már nagyon kis izgatás hatására is megjelenik, élvezéskor pedig 10-12 spriccelés, ha nem vigyázok, simán lelövöm magam, szembe, hajra, vagy még messzebb is :D
32f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!