Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek Horváth Leonról?
Szerintem szimplán pénzt csinál abból, hogy eladja magát a narancsliget lakóinak, akik tapsikolnak, hogy "na tessék nekünk van igazunk, mert ez a b*zi is azt mondja amit mi gondolunk.
Eszközzé silányítja magát, egy konfliktusban. Remélem legalább neki megéri, jól megfizetik. Természetesen -mint mindenkinek, így nekem is- véleménye mindenről lehet mindenkinek, de azzal hogy a neveltetését nevezi meg a szexuális orientációja okaként számomra mint véleményformáló teljesen hiteltelenné vált.
Nem tudom, hogy ki az. Meleg vagyok, de a Pride-ot én is ellenzem.
Nem attól fognak elfogadni minket, ha néhányezer provokatív viselkedésű egyén felvonul Budapest utcáin évente egyszer.
Sőt, hamis képet ad a melegekről az ott látható "parádé".
Egyszer sem jött még oda senki sem leb*zizni, mert nem hivalkodok vele, mégis megélem és nem tagadom meg a hovatartozásom.
Azt kéne megtanulni mindenkinek, hogy oké, hogy van az egyéni szabadság, de még mindig társas lények vagyunk és egy alapvetően előítéletes országban nem biztos, hogy olyan jó dolog, hogy az utcán közhírré válik valakinek a mássága, de heterók esetében sem utcára való, hogy ki, kivel, mit csinál.
Pride nélkül is tudják az emberek, hogy vannak melegek, nem kell erre külön felhívni a figyelmet.
Senki sem foglalkozna velünk, de azért is támadási felületet adnak maguknak azzal, hogy végigjárják Budapest utcáit.
Én vidéki vagyok, ráadásul egy kisváros lakója, sokan sejtik is rólam, hogy meleg vagyok, de nem támadnak, mert normális életet élek, a szexualitásomat a négy fal között élem meg, és nem adok közvetlen támadási felületet.
Nem csak egy meleg, de ugyanúgy egy könnyűvérű nő mögött is összesúgnak, ha nyíltan hivalkodik az életmódjával, nem kell ezt az egészet annyira mellre szívni.
Az örökbefogadást sem támogatom, ugyanis hiába lennék én jó apja annak a gyereknek, mérhetetlen önzőség lenne, ha az én szülői ösztönöm miatt egy gyereket kitennék annak a nyomásnak, ami őt érné a szülei miatt(ha lenne párom, de nincs és nem is lesz persze, ahogy gyerek sem. :))
Végül pedig egy költői kérdés: tényleg az a legnagyobb baj most a világban, hogy Magyarország jobboldali kormánya ellenzi például a melegházasság kérdését?! Nem nagyobb gáz, hogy az USA-tól Óceániáig egy őrületes gazdasági világválság készül kirobbanni, vagy hogy egymást ölik szomszédos népek?!
Sokan örülnétek, ha más bajotok sem lenne, csak az, hogy xy mit ellenez vagy mit tart fontosnak.
23/meleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!