Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi szexuális partneretek volt eddig?
Figyelt kérdés
Hány évesek vagytok?
Milyen "szerepben" voltatok?
2022. ápr. 8. 20:44
11/25 anonim válasza:
x e Z^+ ; x-et a ]-2/3 ; + 100[ intervallumon értelmezzük.; y:= a válasz a kérdező kérdésére
3x^2-7x-6=0
Hányféleképpen választhatunk ki 90 számból 5-öt, ha az elemek nem ismétlődhetnek, illetve a sorrend nem számít. z:= a válasz a kérdésre
a:= z prímtényezői közül a legkisebb ami 29-nél nagyobb
y= a-4!-x-(-4)^2
12/25 anonim válasza:
Aktív vagyok.
Négy kapcsolatom volt, és 9 alkalmi.
53/F
13/25 anonim válasza:
11-es vagyok. Miért lettem lepontozva? :(
14/25 anonim válasza:
Mert semennyire sem hasznos amit írtál.
15/25 anonim válasza:
A leírásban lelhető kérdésekre tényleg nem válaszoltam. Az elsőre viszont igen. ( maga a kérdés)
16/25 anonim válasza:
y= x-3? x=3?
0 emberrel voltál bari?
17/25 anonim válasza:
Nem számolom, de 10-től több, az biztos.
18/25 anonim válasza:
Ha a szexuális kapcsolatba beszámítom a csak orált, akkor 15, ha csak sima szex, akkor 10, ezek leginkább alkalmik voltak, fiatal voltam és jól néztem ki, kihasználtam. A szerep változó, uni vagyok. 30/f
20/25 anonim válasza:
20 orálisan kb, legtöbb alkalmi . 19f passzív
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!