Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » RUSH-t hogy használjam kezdő...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

RUSH-t hogy használjam kezdő passzívként?

Figyelt kérdés
2022. márc. 31. 12:40
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Sehogy! Olvass utána milyen károsító hatása van az emberi szervezetre!
2022. márc. 31. 12:46
 2/6 anonim ***** válasza:
88%
Betolod az orrodba és lazítja a simaizmokat, meg lesz egy csomó potenciális káros hatása, kockázata szóval én inkább nem használnám a helyedben! Sok, síkosító, fokozatosság, jó partner - ez kell az análhoz nem rush.
2022. márc. 31. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szipókázod,előszőr max 1 kis sluk orrodba.

Akció előtt már gyakorolhatsz.

2022. márc. 31. 13:27
 4/6 anonim ***** válasza:
12%

Káros lovagoknak írnám

1#2

Apám egészségesen élt 60éves korában meghalt.

Szomszédunkat soha nem láttam józanul 44éves vagyok, se hogy cigi ne legyen a kezébe kőműves volt 72éves egészséges.

2022. márc. 31. 13:33
 5/6 anonim ***** válasza:
87%
Én 1x probáltam ki, de egyrészt a hatása kb fél percig tartott nekem, másrészt 3 hétig olyan arcüreg dugulásom volt utána hogy olyan hangom volt mint qki folyamatosan befogja az orrát. Lehet az utóbbinak nincs igazán köze hozzá, de nekem nagyon gyanús. Plusz tény, hogy nem arra van kitalálva az anyag ami benne van, mint amire használják. Szoval nem valami egészséges dolog.
2022. márc. 31. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Életemben nem volt még olyan migrénem, mint ettől a szartól.
2022. ápr. 1. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!