Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltatok olyan cikis szituban hogy maszturbálás közben megzavart valaki, el kellett tenni a szerszámot, de az élvezést már nem tudták megállítani?
Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy miután eltetted a szerszámot, az élvezést már nem tudtad megállítani és a gatyába ment? Észrevették vagy jól tudtad titkolni a dolgot? Utána rögtön alsónadrág csere volt vagy arra nem volt lehetőség?2022. márc. 28. 15:50
1/7 anonim válasza:
Egyszer apám be nyitott, vissza raktam gyors de már nem birtam meg álni és el élveztem. Lehet fura fejet vágtam de apám nem vette észre mit csinálok😅
2/7 anonim válasza:
Pont ez történt egyszer, anyám benyitott a mosott ruhával, én meg pont akkor élveztem el. :D
Egyik fele a földre, a másik a boxerba ment.
3/7 anonim válasza:
2-es, mármint éppen élveztél a földre, és gyorsan eltetted, vagy a gatyából kijött?
4/7 anonim válasza:
Volt egyszer ilyen szitum, hogy nagyban vertem a farkam az ágyon, háton fekve. Alul nem volt semmi, felül csak egy póló. És egyszercsak benyitott a lakótársam, de olyan stádiumban voltam, hogy tényleg 2 rántás kellett, hogy elélvezzek. És amikor benyitott, nem is érdekelt már, hogy lát, meg hogy mit csinálok, csak szorítottam a farkam, hogy el ne süljek, erre koncentráltam. Aztán mosolygott egyet, kiment, és akartam folytatni, de érdekes, teljesen elpuhultam és nem tudtam elmenni, annyira megzavart.
5/7 anonim válasza:
Az osztályteremben vertem órák után de az egyik osztálytársam visszajött mert ott hagyta valami cuccát, én meg már nem tudtam vissza fogni magam és a fele a padra ment, a másik fele pedig a kezemre, a farmeromra és a gatyámra. A srác nagyon furán nézett rám aztán kiment.
6/7 anonim válasza:
Persze hogy volt ilyen,többször is élveztem már a gatyámba. Nem cseréltem le rögtön.
7/7 frot válasza:
És van itt olyan srác is, aki hozzám hasonlóan szereti, ha néha elő sem kerül, hanem pl. farmert áztat el így? ;) 39F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!