Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért elítélendő sokak szerint az hogy ha valaki egy meleg szaunában szexel valakivel, ellenben az nem ha ugyanazzal az ember(ek)rel a saját lakásán szexel?
Figyelt kérdés
2022. márc. 26. 13:32
21/24 tomee21 válasza:
Én szerintem nincs azzal semmi baj, ha vki meleg szanuában szexel. Sokszor dugtam már én is ott. Volt, hogy nyitva hagytuk a kabin ajtót, mert izgi ha mások néznek. Kinek mi izgatja a fantáziáját.
22/24 microglia válasza:
#21 én is szívesen megnéznélek 😉
23/24 anonim válasza:
Részemről - melegként - visszataszító ez a húspiac a szaunában. Nem is voltam soha.
24/24 anonim válasza:
Konzervatív meleg vagyok,soha be nem tenném a lábam szaunába, bárokba de még meleg nudista strandra sem.Sem az egészségem, sem a lelkem egészsége nem kockázat.
Hallottam, mi folyik mindenhol,hiába szépítik,vagy magyarázzák ezt ki sokan.
Egyébként pedig akit érdekel,az járjon,nem szólom le,ő dolga.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!