Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért nem találok társra 33...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok társra 33 évesen?

Figyelt kérdés
Nem értem, hogy miért nem találok az elvárásaimnak megfelelő társat. Gerontofil vagyok! Kizárólag 60 év feletti, őszhajú és őszbajszú férfiak tetszenek, vonzanak. Mi lehet az oka, hogy senki nem akar társat, csak numerát?
2022. márc. 23. 16:56
 1/4 anonim ***** válasza:
25%

Hát gyenge duma, rossz kinézet, igénytelenség, rossz öltözet, kevés pénz, bena kocsi

Nekem mindenből jó van, kellek is meg a fiatal nőknek is, mikor semmim nem volt akkor érdekes senkinek se

49

Erőemelő

Jocó

2022. márc. 23. 16:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Talan mert ez a korosztaly nem tarsat akar csak dugni 1 fiatalabb fiut...
2022. márc. 23. 17:49
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Vén fax kell a valagadba, vén fax?!? Az öregembert elvitted, de csak gyere be, majd megtéplek!!! Gyere be.
2022. márc. 23. 18:40
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Azt igérted Marika hogy nem fogsz verekedni...
2022. márc. 24. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!