Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok meleg miért alázza meg magát?
Ismerkedős oldalakon többször ráírnak valakire, aki nem válaszolt vagy megmondta, hogy mást keres.
De még megalázóbb, ha már találkoztak, lefeküdtek, utána ráír. Ha nem kap választ, nyilván a másik nem akar újra, nem volt jó neki vagy nem volt szimpatikus a másik.
Ezek után újra meg újra ráírni, olyan mintha könyörögne.
Egy férfinak ez nem megalázó nagyon?
És nem vidéki kisvárosról beszélünk, hanem Budapestről, ahol rengeteg meleg van.
Szerintem tegnap hasonlót kérdeztél... Akkor is azt írtam, hogy ha egyenes válaszolsz azzal nincs baj. Amúgy ne várjuk el, hogy kitalálja miért nem írtál. Lehet csak meló van és azért. Szerintem meg lehet írni normálisan ha nem volt okés. Vagy ezzel neked pl mi gondod van? Mert a leírásod alapján neked az NORMÁLIS ha te NEM VÁLASZOLSZ. Szerintem meg PARASZT!
Amúgy szerintem mindenki érzi ha a tali nem volt jó és nem fog írni. Ha mégse érzi legyen annyi, hogy válaszolsz, hogy jó volt de úgy érzed nem volt tökéletes így nem akarod újra.
Egyébként meg szerintem 2-3 tali után szoknak össze igazán az emberek. Onnan lesz igazán jó a szex. De ez csak a magánvéleményem. Az viszont, hogy valaki ír nem gondolom, hogy megalázó. Az, hogy nem válaszolsz. Az igen. De akkor meg szerintem felspanolja sok ember magát, hogy tegnap még dugtalak téged és faltad a farkam de ma már választ se tudsz írni.... Lepontozhatsz nyugodtan, de azért remélem átgondolod ami a tartalom a mondatok mögött.
Az valóban gáz mikor könyörögnek. Meg pénzt ajánlanak.
Ebbe én is belefutottam.
Viszont azzal én is egyet tudok érteni, hogy ha valakivel találkoztam és ír, akkor alap illem hogy válaszolok, hisz mégis csak volt köztünk valami. Amúgy is alap, de így főleg. De sokat árul el az emberekről a viselkedésük. Rólad is, ha neked ez a viselkedés egy elfogadható, kultúrált dolog. Vicces, hogy ennek ellenére fogalmazol meg kritikát másokról, holott amit te művel pont annyira gáz mint aki nyomul egy nemleges válasz után.
Nem írtam ki tegnap vagy máskor ilyen kérdést, nem tudom mire gondol aki említette.
Azt sem kellene feltételezni, hogy én nem szoktam visszaírni másoknak, mert van amikor igen. Ha burkoltabban akkor tovább próbálkozik. Megsérteni pedig nem akarom azzal, hogy "hát nem volt jó veled". Volt már aki ezen akadt ki, pedig szebben írtam.
Egyébként most engem támadtok de nem igaz, hogy nem érti aki akarja, hogy miről van szó.
Vagy ti a kérdésben szereplők közé tartoztok.
Újra mondom, nem csak azok erőlködnek akik nem kaptak választ.
És az ismerőseim, barátaim is erről számolnak be.
A kérdés érthető volt szerintem, csak ti próbáljátok az ellenkezőjére fordítani. Valamiért.
Mindig csak annyit várjunk el, amit mi is adunk.
Sokan ezt nem tartják be, vagy nem értik a lényeget.
Ha tartósat keres valaki, akkor egy találkozás az nem elég. Még kettő három sem, max sejteni lehet ebből, hogy nagyjából jó-e az irány.
Ettől függetlenül sem a nyomulás, sem a rimánkodás nem valami férfias. Soha nem nyomultam, de aki pedig esdekel, azt lelkileg instabilnak tartom, semmiképpen sem további folytatásra.
Igazad van. Itt mindenki rosszul látja csak te nem. Csak te vagy jó ember és tökéletes. A többi mind bolond. Meglep, hogy neked az elképzelhetetlen, hogy normálisan válaszolj nekik, mert 1x valaki bunkó volt mikor normálisan szóltam.
Képzeld egyszer nekem túl meleg volt a kávém és megégette a számat. Mégis iszom kávét. Egyszer valaki szája büdös volt mikor smároltunk mégis smárolok mással.
Te csak kifogást keresel miért nem vagy bunkó szerinted. Holott az vagy. A legjobb pedig az hogy közbe te ekézed azokat akikkel bunkó vagy, hogy miért nem viselkik méltósággal azt ha te bunkó vagy.
Nekem is volt ilyen hogy szószerint könyörgött már egy éve lassan a srác, hogy találkozzunk.
Mindig mondtam jó,de ő lemondta hogy dolga van. Szerintem szivatott.
Jó végén összejött taliztunk,csak mondom kopjon már le mert könyörgött a farokért Akart ezt azt.
A végén még ő tiltott le.
A gyerek 140kg volt,nagyon túlsúlyos,akkora egóval meg önteltséggel mint egy ház!Gondoltam jófej. Ha még annál is hülyébb mint most, még el is hiszi hogy jól nézz ki. Mint egy csaj olyan volt a viselkedése. És sajnos egy krva volt,de nem akadt neki senki.
Amúgy van egy "haverja" aki szintén ugyanúgy azt csinálja hogy elhív talira embereket majd letilt és ha naiv vagy ezt eljátssza párszor. végén megfogtam kamuprofilról,de azt mondta emiatt feljelent és fizethetek 500.000 forint bírságot. (WTF???)
Még ha jól is nézne ki mindkettő de nem! Okés ha nem itelkezünk kinezet alapján,de akinek ekkora az egója hogy mindenkit lefikáz,átver,az megérdemli hogy visszakapja!
"Ha burkoltabban akkor tovább próbálkozik. Megsérteni pedig nem akarom azzal, hogy "hát nem volt jó veled". Volt már aki ezen akadt ki, pedig szebben írtam."
Azt tanuld meg, hogy nem minden ember egyforma.
Van egy-két kollégám is (aki nem meleg), szoktunk dolgokról hülyülni és nem értik a burkolt célzást.
Sok ilyen ember van, így kell elfogadni.
Ezért kell egyértelműen válaszolni.
Én úgy szoktam, hogy nem bántom meg a másikat.
Nem egyszer volt olyan, hogy azt válaszoltam, bocsi, de nem téged kereslek.
Erre ahelyett, hogy azt írta volna, rendben köszönöm a választ, jött a Fluimucil Ábel reakció: De miért?????
Erre leírtam, jól nézel ki, jó tested van, és a szerszám is oké, viszont nincs meg a kémia, az ami megfogjon benned.
Ne vegyük el a másik önbizalmát, attól, hogy nekünk nem jön be, másnak még igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!