Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tesztek olyankor amikor olyan pasi tetszik meg aki
cigizik(nem sokat,de rendszeresen),esetleg akinek a párja
ilyen hogy oldjátok meg azt hogy mindkettőtök jól
jöjjön ki belőle?
Hat nehogy mar a nemdohanyzo szivja a cigiszagot
Meg nehogy mar te legyel felhaborodva hogy ki vagy kozositve mert a budos cigi miatt nem akarnak veled ismerkedni
Johogy nem arra kered a sracot hogy szokjon ra a cigire nehogy a meltosagos ur ki legyen kozositve
Beszarok b+!
Aztan meg te rinylasz hogy ki vagy kozositve hat szokjá le b+!!!
2022. márc. 18. 18:33
Jóhogy nem ítéled el a nemdohányzókat amikor a nemdohányzónak kell hozzád alkalmazkodnia meg szivni a cigifüstös ruhád szagát
2022. márc. 18. 18:36
Uristen mar ne haragudj, de elarulod, hogy te, hogy ismerkedsz baszkikam? Tenyleg erdekelne. Nem tudom lehet pl csopogosnek fug tunni, gaznak, vagy mindkettonek, de pl engem jobban erdekel egy sracnak a kisugarzasa, a humora, hogy altalaban milyen ember, milyen nezeteket vall, mik a tervei stb..ha pedig szimpi es bejon akkor pont leszarnam, hogy amugy mergezi magat cigivel vagy nem. Te kepes lennel valakinek csak ezert kosarat adni?? Jajjj nagyok az igenyek, igen nagyok:D te valami igen menci szulok igen menci gyermeke lehetsz aki nem birja a cigifustot, kizaro tenyezo, de a muanyagot lebassza a foldre nehogy veletlenul kidobja a kovetkezo szemetesbe. Na ne farasszuk egymast.
2022. márc. 18. 18:41
En jobban szeretek hozzam hasonlokkal ismerkedni es igen utasitottam mar vissza sracot mert cigizett pedig tetszett de ez van
Ha cigizik akkor keressen maganak cigizo sracot sajnos en ebbe nem tudok engedni
A hulladekot meg szelektiven gyűjtöm
2022. márc. 18. 18:48
Ertem, hat meg jo, hogy nem vagyunk egyformak:)) nem tudom neked milyen dohanyos ismeroseid lehetnek, ez a tipik kocsmatoltelek, sarga foggal es gombas kormokkel, vagy milyen trauma ert..:( 10 eve cigizek amire nyilvan nem vagyok buszke es nyilvan nem a dohanyzast szeretnem nepszerusiteni de a budos eletbe nem kaptam meg, hogy budos lennek a cigitol pedig kb egyedul dohanyzom a barati tarsasagban is, ok pedig nem a visszafogottsagukrol hiresek, hogy esetleg ne kuldjenek el az anyamba ha a nikotin szaga mar zavaro lenne. Never mind. Kivanom neked a szoke herceget feher lovon, NEM dohanyzo kiadasban.
2022. márc. 18. 18:54
Kedves 11-es és egyéb cigizős hozzászólók... Nem kell aggódni, hogy emiatt maradtok egyedül, mert cigiztek, mivel tényleg akikkel eddig ismerkedtem a 90%-uk dohányzott, szóval biztos tudtok olyat találni. Illetve persze van olyan nemdohányzó is, akinek biztos vonzó, vagy közömbös a cigifüst...
Nekünk szar inkább, akik nem bírják, és nem azért, mert hogy flancos családban nőttünk fel, hanem csak mert fontos tényező számunkra a másik illata. Hiába jöhet be bárki, aki amúgy belsőleg is külsőleg is igazán vonzó, ha egyrészt saját magát rombolja, másrészt mindene cigiszagú, akkor sajnos nem lehet belőle hosszútávon semmi.
#10-nek meg nagy respect, hogy letette cigit!
#2 voltam
2022. márc. 18. 20:26
27/27 A kérdező kommentje:
Ohh jaj ...nem akartam ebből ekkora balhét.....csak a véleményekre voltam kíváncsi.abszolút mindenki joga hogy eldönti kivel ismerkedik.Továbbra is szimpi az a válasz amit az a srác adott aki cigizik.egy kicsit túltolva érzem ezt a büdös meg ilyesmit.Én azt mondom hogy létezik a kultúrát dohányzás fogalma......amibe beletartozik a szájhigiénia,az hogy odafigyelünk hogy nem tudjuk bele a másik arcába a füstöt....stb.És igen ismerek olyan srácot aki rendszeres dohányos és ragyogó fehér fogai vannak.sok nem dohányos megirigyelné.A kulturált dohányzással nekem sincs egyébként bajom,mert azt vallom hogy ha valakinek a kisugárzása,a habitusa bejön akkor pont nem érdekel hogy cigizik.A kisugárzásban nálam benne van az ápoltság,a szájhigiénia,és igen az is hogy nem bűzlik a cigiszagtól.de ez ellen tényleg lehet tenni és csak az egyén igényességén múlnak.továbbra is a legnagyobb bunkóságnak érzem ha valaki "isten tudja miért"ellene menve az igényeinek összejön egy cigiző sráccal ,majd pár hét múlva veri a palávert hogy szokjon le.Mindenkinek megvan a szőke hercege,a fehér lovon....de tényleg egy kulturált ápolt pasi aki egyébként cigizik....szóval ő is lehet hercege valakinek.de lehet hogy aki rá vár ,nem hercegre ácsingózik hanem egy hús -vér pasira aki tud és akar szeretni.egyolyan pasi aki egy valódi ember kisebb de elnezheto rossz szokással......de a szíve és az esze a helyén van.
Kapcsolódó kérdések: