Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha valaki élőben nem jött be...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki élőben nem jött be miért van utána még ő megsértődve?

Figyelt kérdés

Ha találkozunk élőben és kulturáltan ott megmondom vagy utána megírom miért ő sértődik meg?

Akár szex is volt de nem volt vele jó akár addig el sem jutottunk.

Azt sem mondhatja hogy esélyt sem adok annak aki nem tökéletes külsejű.

Volt lehetősége élőben...

Miért még ők háborodnak fel?

Mondom, kulturáltan utasítom vissza. Van hogy burkoltan de ő meg kiköveteli az indoklást.

2022. márc. 13. 15:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
86%

Pösze az idegességtől is lehetett, hogy éppen visszautasít téged. Nem hiszem, hogy olyanért gúnyolódni kell máson, amiről nem tehet.

Senkinek sem kötelessége szexelni veled, csak azért, mert találkoztok.

2022. márc. 13. 22:59
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Mind1, neki meg nem kötelessége bunkónak lenni. Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten,ahogy a mondás tartja. Amúgy is full kamu volt a srác már az elején,kb 7 éve van fent ugyanazzal a profilképpel.
2022. márc. 13. 23:04
 13/18 A kérdező kommentje:

Igen, volt már ilyen nem is egy.

Jellemzőbb aki utána írásban bunkózik. Volt akiben bátorság legalább volt annyi, hogy élőben, de attól még tahó.

Ő nem volt elég jó, akár szexig el sem jutottunk, akár igen.

Ezek után nehogy már még ő bunkózzon, támadjon, ha ő volt kevés.

2022. márc. 14. 07:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Jobb ezt tisztázni időben. Mellesleg a találkozó előtti képcserével meg lehetne spórolni a felesleges köröket. Hogy ki kinek miért nem szimpatikus, az más kérdés. Az első benyomás (mármint ez nem az a benyomás :D), bárki bármit mond, fontos, szerintem sokan ez alapján döntenek. A tökéletes a tökéletest keresi? Mi az, hogy tökéletes? :D
2022. márc. 14. 08:04
 15/18 anonim ***** válasza:
87%

A 6-os nagyon merész ember, hogy csak úgy felmegy valakihez és bemegy egy nyitott ajtón....Ilyet még nem hallottam sosem. Tuti, nem tennék ilyet, amíg nem látom ki az illető és amíg nem találkozom vele nyílt helyen, és nem tudom a telefonszámát.

Nekem csak annyi kellemetlen élményem volt, hogy fényképcsere után találkozás volt egy téren, és aki odajött, annyira hasonlított a képen látott fickóra, mint a kecske a tehénre. Ami kis jóindulattal még megérthető.De kb huszonöt évet letagadni és a mackónadrágban odaérkezett kissé borocskaszagú férfire nézve még hízelgő is. Hátra arc, lépés indulj, ez lett a vége....ő meg nem értette...szegénykém...

2022. márc. 14. 08:07
 16/18 anonim ***** válasza:
23%
De szép nagy arcod van kérdező, csoda hogy még nem léptek bele!
2022. márc. 14. 14:51
 17/18 A kérdező kommentje:

Miért lenne? Azért mert nem tetszik mindenki? És kulturáltan visszautasítom?

Ha már valakinek az arcába lehetne lépni (bár igazából senkinek sem) akkor annak aki bunkózik a visszautasítás után.

2022. márc. 15. 08:48
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

A srác 10kg-val több, 15 évvel több volt mint amit írt. Még ő akadt ki hogy offolom mert nekem csak a külső a lényeg...

Bolondok...

2022. márc. 16. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!