Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szegediek, ti is ezt látjátok? Miért van ez?
Szegedi vagyok, ide van állítva a profilom Grindrn és Romeon.
Ha új profilom van vagy új képet rakok ki (de sokszor anélkül is) Romániából, Szerbiából akár messze levő emberek is tömegesen írnak meg lábnyomokat, lángokat küldenek.
Magyarok a környékből jóval kevesebb.
Látják, hogy milyen távolságban élek, de mégis írnak. MIért? Akár 100 km-ről is.
Magyarok pedig, akiknek nem kellene határt átlépni, jóval kisebb távolságról sem.
Engem is néztek már meg szerbek 100km+ távolságból, de magyarok is. Egyszer rám írt valaki akinél meg is kérdeztem és azt mondta hogy fotóval rendelkező embereket nézett, nem is figyelte hogy hány km-re vagyok töle.
Persze az is igaz amit elöttem írtak, szimplán szegeden több az ember.
Nem azt írtam, hogy baj.
Én messzire, főleg a határ másik oldalára nem fogok utazni, de attól még nem baj, hogy rám írnak, inkább csak nem értem.
A 100 kilométer távolság, például Temesvár pedig már szerintem nonszensz kategória.
De mondjuk főleg az a nonszensz amikor rám ír románul, mert nem tud angolul sem. A profilomban amúgy kinn van, hogy Hungarian or English
Te nem fogsz utazni, más meg minden további nélkül. Eltérő felfogások, nem kell ezen megütközni. Ez olyan, mintha arra csodálkoznál rá, hogy valakinek nem számít a magasság, míg te pl. kizárólag magasabb sráccal ismerkedsz. Ha te nem vagy vevő az utazásra, legfeljebb nem válaszolsz vagy megírod, hogy bocsánat, messze vagy.
Amúgy 100 km 2022-ben nem téma, ez bringával is egy maximum 5 órás út, kocsival meg végképp semmi, pláne egy Szeged-Temesvár viszonylaton, ahol autópálya is rendelkezésre áll.
Az adatlap elolvasásának vagy az ott leírtak értelmezésének hiánya tényleg nonszensz, de ez nem lakóhely és nemzetiség függő, tele vannak ilyenekkel a társkeresők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!