Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A suliba, edzésen, stb volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A suliba, edzésen, stb volt közös maszti vagy ilyesmi élmény?

Figyelt kérdés
Nálunk volt általánosban ilyen, de mikor meséltem valakinek tök kiakadt. Szerintem ez normális. Sőt gimisként is több havert rávettem közös masztira. Sőt azért akkoriban még az se volt alap, hogy legyen otthon számítógép mindenkinek. Igaz érettségire már mindenkinek volt, de 9. osztályban nem így volt, hogy azért egymáshoz mentünk át.
2022. márc. 5. 18:08
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Viszont rossz emlékem van így. Nekem pl kellett gyógyúszásra és gyógytesire járni. Életem első meleg élménye is így volt. A 14-18 éves korosztály együtt járt. Így az öltözés is egybe volt. Engem egy elég agresszív srác kényszerített így szexre, de amúgy a nekünk közös maszti nem volt. Az volt csak hogy órán levelztünk és téma volt kinek szőrös, vagy volt-e éjszakai magömlése már. Illetve mekkora a farka. Ezek a témák viszont az öltözőben is témák voltak néha tesi után. De sose került szóba együtt verni vagy ilyesmi. Egy osztálytársam farkát látta mindenki. Ő 1 évvel idősebb volt nálunk és roma így jól fejlett volt. Na ő lóbálta előttünk sőt egyszer fel is állította így. Mindenki látta, hogy vagy 18cm a farka legalább. Szerintem kicsit mindenkibe nyomot hagyhatott ez, mert én a 16 centimet sokáig azt hittem átlag alatti hisz az övét láttam csak állva a sajátomon kívül.
2022. márc. 5. 18:11
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Rendszeresen nem, de 1x igen. Még 16 évesen volt egy osztálykiránduláson. Én már akkor tudtam, hogy meleg vagyok, szóval nekem bejött a dolog.

Az egyik srác mondta, hogy verjük ki. És aki nincs benne menjen ki aki benne van maradjon. Hát ment a szemmel méregetés. Meglepő méretek voltak. Pl vastag farok, fitymaszűkület, nagyon sok sperma. Az egyik osztálytársam nagyon nagyot lőtt és lefröcskölte a szembelévő srácot :D Abból sok poén született. A legszexibb sportoló srácnak viszont kicsi és ronda farka volt. Ami miatt nekem többé nem is volt szexi.

2022. márc. 5. 18:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Én akartam focizni. Azonban nem sokáig jártam. 13 voltam mikor elmentünk egy meccsre vidékre. Ottalvós volt. Nos a zuhanyban bedobta valaki, hogy verjük ki. Én ebbe nem akartam benne lenni és elindultam ki. Kiderült ez szokás volt a csapatban. Én ki akartam maradni, de utánam jöttek, hogy ilyet nem lehet. Végül én is kivertem velük, de akkoriba még nem izgatott a szex. Bevallom, akkor és ott volt életem első masztija. De az egész olyan kellemetlen volt. Olyan feszült. Megjegyzem fél évvel később már én is vertem otthon de addigra már majdnem 14 voltam. Ezután beteg lettem szerencsére. Aztán jött a téli szünet és mivel elutaztunk síelni döntenem kellett, meccsre megyek vagy síelni. Nem volt kérdés. Ezzel a körrel ki is rúgtak a csapatból. Később már nem volt időm gimi mellett a sportra. Így nem tudok másról. Gimibe meg már más volt minden. Én 2 osztálytársammal vertem ki a 4 év alatt. Azokat viszont én kezdeményeztem, mert azt hittem melegek. :D
2022. márc. 5. 18:31
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes. Vajon hány meleg ezek közül akik résztvettek?
2022. márc. 5. 21:31
 5/10 A kérdező kommentje:
2022. márc. 6. 00:17
 6/10 A kérdező kommentje:
Javaslom olvasgassátok ezt is el. Érdekes.
2022. márc. 6. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem volt csak egyszer megmutattuk egymásnak. De mostanra kipróbálnám a közös masztit is.😁
2022. márc. 7. 15:27
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó pár haverral vertem már közösen. Néha 4-en is összejöttünk és úgy vertük ki. Lehetett nézni kinek mekkorája van, mekkorát élvez stb. Voltak jó történetek, ahogy a 2-es írja néha véletlen spriccelések a másikra :D
2022. ápr. 4. 13:04
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer óraközben rám jött, bementem a szertárba és kivertem az egyik jóga labdán elterülve. Mikor kijöttem félmeredten a fél osztályom mosolyogva integetett a messzebb túlodalon lévő tornaszőnyegről🤣
2022. ápr. 17. 20:03
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk táborban volt iylen
2023. júl. 31. 13:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!