Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mit teszel ha megnéz valaki a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit teszel ha megnéz valaki a metrón/buszon/vonaton?

Figyelt kérdés
Tegnap egy helyes egyetemista fiút néztem meg. Maszkba is szexi volt. Láttam hogy ideges lett pedig nem direktbe néztem őt. Agyaltam mi miatt lett vajon ideges. Szembe ült velem. Mikor leszálltam láttam hogy megnéz ahogy ment el a villamos mellettem.
2022. márc. 4. 00:06
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

Én nagyon kényelmetlenül érzem magam. Elég sokszor történik velem a metrón/buszon stb de még az egyetemen is és nagyon nem szeretem. Mindenki gondolom máshogy áll ehhez, a barátnőm pl full imponálónak tartja, de mondom én rosszul vagyok tőle (akkor is ha éppen nincs barátom).

Teljesen tisztában vagyok vele hogy ez a fajta bámulás az esetek 99,9%-ában tényleg semmit nem jelent csak hogy megnézett valaki magának fél perc alatt de akkor is… 22/lany

2022. márc. 4. 00:41
 2/4 anonim ***** válasza:
71%
Ha nekem is tetszik az illető akkor én is nézegetem, szemezünk, és ha elég bátor akkor meg is szólít. :) L
2022. márc. 4. 07:02
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Semmi rosszat nem látok ebben. Ha valaki néz, attól nem kopok el :D
2022. márc. 4. 10:34
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha feltűnően néz valaki aki ráadásul tetszik is akkor kacsintok rá ....

2x bejött

2022. márc. 4. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!