Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Iskolai végzettség, foglalkozás mennyire számít egy párkapcsolatnál?
Bármikor, mert az a lényeg, ki milyen ember !
Diploma nem tesz különbbé. Tapasztaltam - sajnos.
Mivel a 2közt vagyok azt mondom,hogy igen.
De hosszú távon már lehet,hogy konfliktust okoz a bizonyos végzettség hiánya.
Azért az érettségi inkább a lehetösegek miatt fontos nem a valódi tudás miatt.
Nem egyszer volt alkalmam látni hogy csupán egy papir hiánya miatt mennyi hátrányban részesülhet valaki.
3-asnál a pont, de nagyon !
Tökéletes álláspont !
Szakmunkásom van,aktív vagyok.
Volt több ismerkedésem, teljesen mindegy a végzettség
Felső vezetőtől a takarítóig felpróbáltam mindenkit.
Vannak sznobok akik tartják magukat egy ideálhoz, hát ők maradnak maguknak.
Középvezető a barátom 4évesek vagyunk.
Beleszerettem egy szakmunkás férfiba,aki olyan belső értékekkel rendelkezik mint eddig senki akikkel összehozott a sors!
Főképp diplomások voltak előtte,de azt kell mondjam "sajnos" semmit nem jelent a diploma !
Mi leszbikus pár vagyunk, én vagyok a diplomás, a leendő feleségemnek nincs érettségije se (illetve az itteni megfelelője az érettséginek)
De ebből nincs semmi probléma, mindketten dolgozunk, kb egyformán keresünk, és attól még hogy az iskolai keretrendszer valakinek nem vált be, lehet még értelmes ember.
Egy azonos nemű kapcsolatban eleve nincs mihez viszonyítani azt a normát, hogy ki a kenyérkereső és ki mosogat, ki nyírja a füvet és ki főz vacsorát.
Pláne a mai világban, ahol az is simán megesik, hogy egyszercsak fordul a kocka, a jól keresőt kirúgják, a másik meg jobb munkahelyet kap.
Az intellektusnak ehhez semmi köze, vezető pozítciókban is vannak seg g hülye emberek, és egy csomó értelmes embernek meg nem volt anyagi lehetősége tovább tanulni.
Hát volt olyan srác aki megkérdezte: "Jársz egyetemre?"
Mondom már nem.
Erre benyögi inkább ne ismerkedjünk.
👏👏👏👏
Nyilván sokat ér a büfészakos diplomájával..
Általában az orvostanhallgatók akik sznobok ilyen tekintetben is, és ezt heteró ismerkedőktől/egyetemi hallgatóktól is hallom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!