Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon létezik ilyen srác ?
Sokan hiszik ezt, hogy van monogámia melegeknél.Én is hittem benne, aztán kopp...
Figyelmesség egészen más tészta,ahhoz nem kell kapcsolatban élni. Idegennel is lehet figyelmesnek, kedvesnek lenni.
De találj ilyet, aki figyel rád, monogám és tartós kapcsolatot is szeretne.
Legalább neked legyen ebben szerencséd...
Szerintem létezik csak nyitott szemmel kell járni és lehetőleg ne csak neked legyenek másokkal szemben elvárásaid hanem próbálj te is aktívan pozitív irányba fejlődni.
#2 Attól hogy te koppantál még nem jelenti azt hogy valami elérhetetlen dolog ilyen embert találni, ez kb olyan minthogy a házasságok nagyrésze válással végződik, de van az a 20% akik életük végéig együtt maradnak és boldogok egymással.
Szia
Szerintem létezik ilyen.
Én szerintem pont ilyen vagyok, illetve a barátaim is így szoktak jellemezni.
Én sajnos szerelmes vagyok egy hetero fiúba. Minden alkalommal ha boltba megyek megkérdezem kell-e neki valami, plusz a boltból felhivom, hátha még gondolja magát, és mégis kér valamit. Illetve magamtól is veszek neki mindig valamit.
De sajnos ő így sem lesz az enyém.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!