Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen miért gáz ha 35 éves a pasim?
46 voltam, amikor 20 éves barátom volt.
Párkapcsolat volt, és tojtam a kritizálókra.
Ti is ezt tegyétek.
Mért kell lepontozni azokat a válaszokat amik nem elitőlek. Lepontozok ez titeket minősit. Én pipát nyomtam lehet lepontozni.
A kérdésre: kettőtök dolga jol is érezhetitek magatokat együtt 2 év az már szép. Csak igy tovább ne törödj mások beszólásával!
Én 51 a barátom 25, 6 éve vagyunk együtt.
Van még kérdés?
Beszólásoknak nincs értelme, a te kapcsolatod azt csinálsz amit akarsz.
Nem gáz a korkülönbség inkább "veszélyes" a fiatalabb félnek, mert egy 19 éves férfi tapasztalatlan, azt hiszi hogy mindent tud de a valóságban még legalább 2-3 év kell hogy eljusson az ember oda(jobb esetben) hogy benő a feje és nem csinál hülyeségeket. Egy fiatalt könnyű manipulálni és sokszor nem túl egészséges kapcsolathoz vezet.
Viszont kívülről infó nélkül nehéz megmondani bármit, lehet hogy a barátaid látják a redflageket amit te nem, de lehet az is, hogy csak a rossz tapasztalat beszél belőlük és semmi gond nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!