Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Csúnya sráccal szexelnél?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya sráccal szexelnél?

Figyelt kérdés
Ha igen miért, ha nem miért nem? Hány éves vagy?

2022. febr. 24. 09:58
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem a kinézet a döntő. Különben sokkal jobb egy csúnya sráccal, aki nem önző, nincsen elszállva magától. Szóval IGEN! ;)
2022. máj. 7. 14:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kérdés, milyen szempontból csúnya. Én pl. a csúnyább arcú, de jó testűeket tartom izgatónak.
2022. máj. 7. 23:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Saját tapasztalat.

Lehet bennem van a hiba, de előfordult már olyan is, hogy egy atlétikus, vékony, viszonylag helyes, szőke sráccal ismerkedtem, ruha nélkül is jól nézett ki, szép izmai, szép farok, popsi, de egyszerűen nem gerjedtem be tőle. Valóságban jobban is nézett ki, mint a képeken. Nem kellett(persze azóta is bánom)

Rá egy hétre találkoztam egy ducibb sráccal, aki el volt hízva, voltak mellei, de volt valami érdekes arcvonása a srácnak és a hangja nagyon izgató volt, hiába nem egy adonisz volt, mégis vele jobban éreztem magam, mint a sportos sráccal. Nem jönnek be alapból a ducik, csak ő. Nem szerelem, inkább csak mint vágy, amit akkor átéltem. Sokszor jobb egy csúnyábbat elkapni, mert lehet jó a lelke, az önbizalomhiányát eloszlatod, mert ott vagy neki, akinek nincs önbizalomhiánya.

Szóval igen, kedves Kérdező, igenis gerjedtem már be olyan srácra, akire képeken abszolút nem indultam volna be, de amikor beszélgettünk a hangja beindított. Izgató volt számomra. A lelkesedése irántam.

2022. máj. 8. 00:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!