Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltak jelei a gyerekkorotokban annak, hogy melegek vagytok?
Igen! Édesanyám jóval a Coming out-om után mondta el, hogy már 10-11 éves koromban észrevette, hogy kicsivel jobban fürkészem a fiúkat, mint a lányokat, csak abban a korban erről tabu volt beszélni.
Fm/71 (múltam novemberben)
Aha!
Mindig is megnéztem az átlagosnál szőrösebb hapsikat..
Én "csak" enyhe biszex vagyok, de nálam erre abból lehetett következtetni, hogy amikor úgy 12 éves koromban egy már felnőtt rokonom kiverette velem a farkát, az bennem jó élményként maradt meg. Ebbő a mai eszemmel arra következtetek, hogy az enyhe vonzódás a fiúk iránt, az születésemtőlbennem van.
Az emlékeimben az él, hogy nagyon jó érzés megfogni a farkát, ami keményen meredezett, és jó volt lassan húzogatni. A rokonom közben feküdt az ágyon, így amikor elélvezett, az én kezem is csupa spermás lett :)
Csak én játszottam az ő farkával, ő nem fogta meg az enyémet, de..... ez az élményem inspirált arra, hogy amikor a dolog után kimentem kezet lemosni a fürdőszobába, azután egyből elővettem a farkamat és csináltam magamnak is.
Ahogy beszélni tudtam, babát kértem, de autóval is játszottam.
Óvodától csak lányok társaságában éreztem jól magam.
Felnőttként heteró férfi barátaim lettek.
Homoszexuális, aktív lettem.
Akik még nem iskolások, nincs bennük még kialakult nemiség, nemi orientáció és nemi identitás, ezt a pszichológusok többsége aláírja. Sok kisfiú és kislány épp úgy játszik a saját neműekkel, mint az ellentétes nemáekkel, és a nemi kíváncsiskodás is irányul mindenkinál mindkét nemre.
Ezt azért írom, mert úgy gondolom, semmi köze a későbbi biszexualitásomnak ahhoz, hoy ovis koromban patjásomba voltam szerelmes. Mindketten hím neműek vagyunk. Kb 25 éves koromig egyáltalán nem izgattak a fiúk többé, csak onnantól megint, egy kicsit.
Huszonéves koromig csak a lányok érdekeltek, és akkoriban elkezdtem sejteni, hogy romantikus értelemben olykor akad fiú, aki vonzó számomra. Kb 30 lehettem, amikor már el tudtam volna képzeni faszt a számba.
F40+
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!