Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A melegek miatt nem fognak több lányos legot gyártani?
🥺
Tudod én nem teszek fel hülye kérdéseket itt, meg megpróbálom hasznosan eltölteni a hátra lévő 59 évemet? ha megérem a 90. születésnapomat... és megpróbálok békésen élni... voltam én aktivista is, voltam én sok minden, de tudod nem szeretnék hülyékkel vitatkozni...
2022. febr. 18. 14:23
A Lego hozott egy üzleti döntést egy felmérés eredménye miatt. Ehhez nekünk melegeknek semmi közünk. Ennyi.
2022. febr. 18. 14:44
43/51 A kérdező kommentje:
Bocsánat, a kérdést már nem tudom kijavítani, de leírtam, hogy igazából a transzokra gondoltam, nem a melegekre. És kaptam már egy-két hasznos választ, amit megértettem, úgyhogy nem kell tovább ezért hülyének nézni, köszönöm.
Ez nem erröl szól. Amugy faszul van megfogalmazva a cím.
A lego ezentúl nem csinál olyan játékokat amiket fiúkna vagy lányoknak ajánl.ennyi. tehát mostantól a kalozok nem kisfúknak van deklaralva. A lego rózsaszín baby kalad pedig a lányokna. Hanem mind2 a gyerekenek.
2022. márc. 22. 15:19
Amúgy kérdező, gondoltad, hogy bár fogalmam se volt arról 5-6 évesen, hogy mi az a melegség? és nem definiáltam magam annak, de mint érzékeny kisfiú jobb szerettem bábozni, meg főzni, meg konyháról álmodtam? meg süti csinálást játszottam kisfiúként? vannak olyan lányok, akik fára másznak, köpködnek és elverik a Pistikét aztán 30 évesen férjhez mennek... és belevaló anyák lesznek, szerintem az jó, ha egy férfi tud főzni, takarítani, mosni, pelenkázni, mint ahogy az is jó, ha egy nő tud apró házkörüli munkában szerelni... és nem kell kihívni a szerelőt vagy haza rángatnia a férjét a munkából, ha ő maga gyesen van, hogy már megint eldugult az a fránya wc...
2022. márc. 22. 15:30
46/51 A kérdező kommentje:
44. A cím nagyon is jól van megfogalmazva.
45. Oké, de ez kit érdekel?
Csak beszéltem neked arról, hogy hiába akarsz szocializálni egy lányt lányos dolgokra, a fiút fiús dolgokra, ez részben genetikával jön, figyeld meg a fiúgyermekek anyásabbak, a lányok meg apásabbak, így van, hogy egy lány gyermek néha besegít apjának, mint ahogy ha van egy idősebb fiútestvér, akkor az is segít pl kisöcs gondozásban, ha az anya bevonja őt...
2022. márc. 25. 10:48
48/51 A kérdező kommentje:
47. De ez engem nem izgat, mindenki azt csinál, amit akar, én nem erre voltam kíváncsi, hanem a legos dologra. De már mindegy.
Én meg pont erre hoztam fel, hogy abszurd dolog egy fiús-lány tengelyen gondolkodni, én pl utáltam a technika órákat, mikor fargicsálni vagy szerelgetni kellett valamit a fiúkkal, ellentétben szívesebben lettem volna háztartástan órán... de nem tehettem meg ezt....
2022. márc. 26. 09:24
44 vagyok.
De hülye a cím. Én elsöre azt hittem,hogy figurákon változtatnak valamit.
Aztán eszembe jutott,hogy kivezetik a klasszik játszós legokat. És marad ez fantazi/creator/stb vonal.
Aztán elolvastam a cikket és rájöttem,hogy nagyon nem erről van szó.
Most az hogy nem címzik a kalozokat a fiúknak, a rozsaszín baby kaladot a lányoknak, nem változik sokminden.
A dobozon nem lesz játszó kisfiú/kislány....(márha volt eddig)
A gyerekek meg ettől függetlenül fognak játszani vele. Kivéve a fiúkat, ők nem igazán fognak lányosnak tartott készletekkel játszani.
2022. márc. 26. 11:16
Kapcsolódó kérdések: