Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Suliban az egyik fiú osztálytársamat többször is "rajta kaptam",hogy engem bámul.Mikor beszélni akarok vele látom, hogy nem tud mit mondani,ezért kerül.Szerintetek jelent ez valamit?Ha igen mit?Kezdjek el közeledni? Ui.: nekem bejön.
Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 22:22
21/25 A kérdező kommentje:
Ami ezt illeti nem jött össze. Mármint volt "valami" köztünk egy két hónapig kb., de aztán dobott (ez október 05-én volt). Azóta tartjuk a távolságot.
Csak azt nem értem, miért dobott. Ráadásul csak rámírt és kész. Lezártnak tekintette.
2023. dec. 7. 23:36
22/25 anonim válasza:
Sajnálom. De legalább mepróbáltad. Az a legrosszabb, mikor az ember azért okolja magát, mert nem tett semmit, pedig...
Köszi, hogy válaszoltál ennyi idő után is.
23/25 anonim válasza:
Találni fogsz egy jobbat kérdező, hidd el sok srác van, aki több törődést adna neked. ☺️
24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vígaszokat! ☺️
2023. dec. 9. 14:45
25/25 anonim válasza:
Lehet csak megijedt a kialskukt helyzettől.
Ne keseredj el, még nagyon fiatal vagy, lesz még rengeteg pozitív élményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!