Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Fura hogy én mindig mackós...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fura hogy én mindig mackós fiúkkal akarok ismerkedni?

Figyelt kérdés
33 F

2022. febr. 12. 19:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
9-es vagyok, te 10-es sem vagy fiatal, a 40-es már le van irva, ami furcsa kisség, de itt tartunk, az én 48-am meg már matuzsálem..
2022. ápr. 26. 08:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

9/11-es (legutóbb IV.26, 08:36):

Köszönöm kedves válaszodat, akkor mégis csak korban nagyobb esélyem van errefelé, nem? ;-)

Lehet, hogy a "kisség" visz előre? Remélem, megnövök!

2022. ápr. 26. 22:37
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem fura nekem is csak a kövérebb, mackósabb alkat jön be és a szőr azt is imádom és hasonló akarok én is lenni, igaz mellette sportolni valamit, viszont nem szeretnék fogyni,de én még fiatal vagyok nagyon és hát nem hinném hogy lesz esélyem.

Pedig milyen jó lehet egy hasonló férfival...

2023. jún. 2. 13:58
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A szőrt azt hagyjuk meg az állatvilágnak. Másnéven bunda/kültakaró. De ha van nagyon duci/husis srác az irhatna akár nekem is.
2023. jún. 2. 15:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!