Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
12/27 anonim válasza:
nem szoktam, csak nagyon ritkán, kb havi 1-2.
van szex rendszeresen, heti 3-4 is, és a barátnőm igényli hogy két alkalom között ne maszturbáljak. őszintén szólva értelmét se látom
amikor vmi miatt nem tudunk szexelni akkor persze van hogy maszturbálok de van hogy inkább kibírom. egyrészt ha ő nem szexelhet akkor úgy fair h én se, másrészt egy hét önmegtartóztatás után hatalmasat lehet élvezni
13/27 anonim válasza:
Én kb 4 naponta, mert tovább nem birom. Fáj a fejem, ingerült vagyok, nem tudok aludni.
Sajnos most nincs párom, és ezért. Ha lenne akkor nem tenném, akkor inkább arra törekednék, hogy lehető legtöbbször ÁLLJAK az Ő rendelkezésére.
55F.
14/27 anonim válasza:
Heti egy, tudatosan. Le akarok szokni a verésről mert mérgezni az agyad, bepunnyadsz utána és nincs energiád.
15/27 anonim válasza:
Én heti 2x-7vagy8x.Időfüggő,de nagyon imádom hosszasan izgatni csupaszkámat,és végén óriásit élvezve nagyot spriccelni😁
16/27 anonim válasza:
Nem szoktam, barátnőm nem engedi..
20/27 anonim válasza:
Amikor egyedül vagyok akkor maszturbálok,videóhívásban is,vagy videóra veszem élvezésem😝.Szoktam éjjel is néha chatelni,olyankor is jót élvezek...Heti2-7 x kb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!