Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Macis fiút miért nagyon nehéz találni?
Figyelt kérdés
Egyszerüen nem jön össze velük.2022. febr. 10. 13:35
11/18 anonim válasza:
Én meg vékony srácokat nem találok.
Macisabb vagyok, de idősebb is. :) :(
12/18 anonim válasza:
Én kövér vagyok, de a normál testalkatúak jönnek be. Szerencsétlen helyzet, mert fordítva ez nem igaz :D Ja és sajnos nem nagyon tudok lefogyni a 140 kgrol :/
14/18 anonim válasza:
Én is macis vagyok... De idős.
15/18 anonim válasza:
Talán azért, mert a macit sokan általánosítják. Zömök testalkatot értünk alatta,de inkább formásan zömöket,teltet.
A folyós, nagy pocakos, punnyadt test az már nem macis kategória. Hiába is szeretnék ezt sokan elhitetni.
Aki 175 cm és 130 kg, az pl messze nem macis már....
16/18 anonim válasza:
18 éves, 90 kg-os, passzív szűz srác várja az ajánlatokat😌
17/18 anonim válasza:
Már miért lenne nehéz kedves kérdező? Mire vágynál?
18/18 anonim válasza:
Szeretem a macis srácokat, barátságra is,akár kapcsolatra is.
És még komolyan is gondolom !
Egy bpesti férfi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!