Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok! Melyik Trónok harca szereplővel feküdnétek le?
Nekem az a szöszi,aki mellékszereplő volt,és több pasival is dugott-.-
De ha csak ebből lehet választani,akkor Havas.
Gang bang meg kizárt az éjjeli őrséggel,egyrészt nem másznám meg a falat,másrészt nem valami jó pasik,sok alkesz vénember.
Komolyan meglep, hogy én vagyok az első, aki Loras Tyrellre szavazott. A könyvek alapján nagyon jól néz ki, emlékeim szerint a sorozatban is jóképű színész játszotta, és hát ami még legalább ennyire fontos, hogy nem veti meg egyáltalán a pasikat, a történet szerint is volt egy meleg viszonya.
Plusz egy válaszlehetőség azoknak, akik olvasták a könyveket: Selyem (angol változatban Satin). Ő az Éjjeli Őrség egy nagyon fiatal tagja, aki korábban férfiprostiként dolgozott. A leírás szerint ő is nagyon jól néz ki, plusz intelligens is. Később konkrétan Havas Jon segédje és fegyverhordozója lesz, miután Jont parancsnoknak választják.
Havas Jon, Robb és Loras a legjobb pasi, szerintem Robbnak van a legnagyobb farka
és még az a csávó is aki Deneryst kúrta sokáig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!