Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy beleegyeztel, hogy KIPRÓBÁLD a párod szexualis fantaziáját, azutan viszont a párod elvárja hogy a továbbiakban mindig csinaljátok, pedig neked nem is jött be a dolog? Nem tudom leállitani, mert akkor megsertodik.
Ezt úgy hívják, hogy altruizmus.
Egyszerűbben kapcsolatfüggőségből elkövetett megalázkodás.
kepes voltal leszerelni anelkul, hogy sertodes legyen belole?
Mond meg neki hogy partner vagy sok mindenben és számít a boldogsága de téged ez nem vonz és nem kizárt hogy idővel lessz még ilyen de nem szeretnél belőle rendszert csinálni fogja fel hogy neked nem jön be annyira.
Egyépként mi is ez a fantázia?:)
Exnél volt hogy 2év után rájött hogy nem totál passzív, megbeszéltük hogy max 3 havonta be tudom vállalni a passzív szerepet, 2hetente próbálkozott nagyon szerettem nem élveztem Mondam nyugodtan keressen passzív srácot alkalmira, nem fogok haragudni.
Más miatt lett vége, de ez is benne volt.
És ha megsértődik akkor mi van?
Nem lesz sex? Az neked nem probléma!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!