Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket mi vonz a szopasban?
Figyelt kérdés
En is szeretem csinálni, csak érdekel kinek miért jön be :D2022. febr. 5. 12:10
1/8 anonim válasza:
Szeretem így kényeztetni nagyon a páromat, nekem sokkal intimebb mint a szex, mert nem csak az van, hogy pucsítok előtte, hanem végig a szemébe nézhetek ha úgy van, látom, ahogyan mosolyog és élvezi azt, ahogyan kényeztetem, van lehetőségem a kezemmel simogatni, érzem az illatát, húúú imádom, szerintem szólok is a páromnak, hogy kelljen fel, mert most megjött a kedvem ahhoz, hogy leszopjam 😃.
2/8 anonim válasza:
Nem tudom megfogalmazni. Talán az illata..... De imádom
4/8 anonim válasza:
A f*sz és a gazdájának a nyögései, amikor csinálom. És persze a kantej a végén.
5/8 anonim válasza:
Tejcit akarok, és mind az enyém! :P Ha kisebb farok, még jól be is kaphatom, az is az enyém! Ahogy spriccel a fasz, imádom! És hogy evvel örömet okozok, hallani a partner nyögéseit, zihálását, hogy ezt én okozom neki. Aztán fröccs! És maszatos lettem az ő boldogságától. Megkaptam, amit akartam, ő is, és lenyalom az arcomról, meg a szám széléről. A többi meg hadd csorogjon ki a számból. Imádom, ahogy csöpög és csurog ki az ő gyönyöre az ajkaim közül... És ha még simizi is közben a fejemet... Alábbhagy a zihálása, és szelíden megkérdezem, hogy "jó volt?". A számból meg csorog lefelé...
6/8 anonim válasza:
"És maszatos lettem az ő boldogságától."
"csurog ki az ő gyönyöre az ajkaim közül"
Benned egy költő veszett el. :) De nagyon jól leírtad!
7/8 anonim válasza:
Tévedsz, kedves előző, nem veszett el! :D ;-) Amúgy köszi. :) De fogalmazhatok direktben is: akli kedves a szívemnek, gyengéden basszon szájba a farkával! :P
Srácok, tényleg, faszt nyalni is szerettek, vagy csak szopni? Makknyalás, heréktől nyalni felfelé az ondóvezeték mentén, a húgycsúnyílást nyalogatni? :P És makkot puszilgatni gyengéden?
8/8 anonim válasza:
Az, hogy adhatok neki élvezetet, az talán nekem a legnagyobb élvezet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!