Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A Magnum szaunában lehetek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Magnum szaunában lehetek teljesen meztelenül? Nem fogják félre érteni ha feláll és csak szaunazni szeretnék.

Figyelt kérdés

Ha úgy érzem jól magam lehetek a teljes sauna területén meztelenül?

Ha nem akarom nem muszáj eltakarnom magam?

Lehetséges ha meztelenül fogok ott járkálni és feláll majd a farkam akkor valaki félre érti?

Mire szamitsak ilyenkor?

2022. febr. 4. 07:16
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Én is szeretnék elmenni szopni és megdugatni magam.

Nagyon vonz.28 éves passzív vagyok, szűz popsival. Imádok mesztelenkedni és imádom ha figyeli az álló farkam. Szeretem az idősebb bámulo pasikat.

Szeretném tudni hol van a magnumban a baszodas rész

2022. ápr. 19. 21:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

#11 Beulsz a szaunuba, vagy a gozkabinba (ott ket hely van, az egyik felhomály, a mesik teljes sototsog) es ha valakinek tetszel, melled ul, egyre kozelebb, esetleg meszolit, vagy elkezdi simogatni a labad. Utana beszeltek, majd kerestek egy szabad kabint, ahol van zarhato ajto, torlokendo, fertotlenito es ott megtortenik az, amit szeretnetek csinalni. Persze ha olyan kabinba mesz, amin vannak nagyobb nyilasok, nincs ajto, akkor majd ne csodalkozz, ha leskelodni fognak.

Altalaban, a 30-as 40-es faszik fognak kezdemenyezni( a legtobb aktiv vagy uni ebben a korosztalyban). 28 evesen eleg nagy az eselyed, hogy rad hajtanak, persze csak ha nem vagy ronda es belemenos vagy;) =tapasztalatbol beszelek, 28F, passziv meleg=

2022. ápr. 20. 13:28
 13/13 A kérdező kommentje:

Hát köszönöm a válaszod 12.

Nagyon hasznos és kielégítő volt. Alig várom hogy egy jót beszélgessek a szaunakban meztelenül pár idősebb pasival. Szererem ha tobb pasival is beszelfethetek 🙂 és nem vagyok szegyellos szóval inkább választanám a nyitott kabint. Hagy élvezze más is a látványt.

Még kíváncsi lennék hogy mennyi glory hole van és hogy milyen gyakran lehet ott szopni. Mindig van valaki aki berakja a farkát a jukba?

2022. ápr. 20. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!