Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Többet akar tőlem, mint csak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet akar tőlem, mint csak szex, vagy csak szimplán emberségből cselekedett úgy, ahogyan?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki minden szempontból az esetem, mind külsőre, mind belsőre, csak én párkapcsolatot kerestem, ő pedig tartós szexkapcsolatot, mivel 22 évesen nincsen sok ideje a tanulmányai illetve a munkája mellett.

Én pedig úgy voltam vele, hogy igaz, hogy nem ugyan azt keressük, de mivel tényleg minden téren az esetem, ezért belementem abba, hogy csak szex legyen köztünk, ez már fél éve tart.

Sajnos anyukám elhunyt, múlt hónapban, és legnagyobb meglepetésemre a srác mindenben támogatott, vett ki szabadnapot illetve lógott az iskolából, hogy vigasztalni tudjon, órákat beszélt velem mind személyesen, mind telefonon, segített a temetés leszervezésében, elvitt a temetésre, sőt koszorút is vett, tényleg bármikor szükségem volt rá, Ő ott volt nekem.

Az utóbbi időben néha a csak szex helyett, ott maradt velem éjszakára is, viszont szerintem az, hogy ennyire támogatott mindenben lehet arra utalna, hogy többet érez irántam, mint csak szex?

Vagy csak szimpla emberségről van csak szó?

Előre is köszönöm a válaszotokat!

32/F/Aktív

2022. jan. 25. 15:25
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Soso, en is szoktam mindenben tamogatni a kozeli ismeroseimet, mert aterzem a helyzetuket. Szerencsere a szuleim meg elnek, de tobb rokonom halt meg. Szoval nem azert segitek valakinek, mert ossze akarok vele jonni, hanem valoban aterzem a helyzetet. De ez egyenfuggo persze. Reszvetem anyuksd miatt :(
2022. jan. 25. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Hát ez egyénfüggő is szerintem. Azért lehet azt érezni, ha a másik is akar többet. Érintkezés hogyan működik szexualitáson kívül? Ölelés, simogatás, ilyesmik. Azok leginkább az árulkodó jelek. De miért nem vagy vele őszinte? Kérdezd meg, hogy nem akar-e többet. Azért, mert nem ér rá most annyit, az nem jelenti azt, hogy nem léphet kapcsolatba. Főleg, ha te ezt így el tudod fogadni.
2022. jan. 25. 15:44
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ki meríti a kapcsolat fogalmát amit leírtál, legalábbis nálam!

Hozzá tartozik hogy aktív vagyok, nem kívánnék együtt élni senkivel,

2022. jan. 25. 16:02
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a pasit el ne engedd, mit meg nem adnék egy ilyen férfiért!
2022. jan. 25. 18:47
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a tanácsokat, akkor szerintem áthívom magamhoz egy gyertyafényes, halk zenés vacsorára amikor ráér, ha igent mond, az már egy nagy jel lenne, hogy esetlegesen komolyabban gondolja :).
2022. jan. 25. 19:16
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Részvétem Anyukád miatt. Amúgy meg nem tudom. Lehet csak rendes, de ezt neked kell érezned.
2022. jan. 26. 08:15
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát meg kell mondanom, hogy a legszerencsésebb emberek közé tartozol.

Mi,akik megbecsülnénk ha lenne ilyen barátunk,mint a tiéd, sajnos nem így járunk....Messze elkerül az ilyen szimpatikus,együttérző, emberi barát..

Nem nagy szó,de azt hiszem ugrálnék örömömben, ha egy ilyen EMBER jönne az életemben...És biztos sokan vannak így !

Azt tanácsolom, tarts, vagy akármilyen kapcsolat, de nagyon becsüld meg ,mert ilyen ezer évben egy ember van, mint a barátod.

Főleg, hogy így kiáll melletted gyászodban is. Ilyennel még soha nem találkoztam, de nem is hallottam .

2022. jan. 26. 09:17
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha megkérdeznéd, szerelmes-e, szeret-e téged(illetve az elején is valahogy így állt hozzá, ha jól értem), lehet, nemmel válaszolna.

Szerinted azok, amiket tesz: nem érzelmek nélkül megdug, mint egy guminőt, veled akar aludni, vigasztal, empatikus, időt és energiát fordít rád, mit jelentenek? Újra és újra ismételni akarja a találkozót? Várja, hogy újra együtt legyetek? Ez utóbbit mondjuk nem tudjuk, mert nem látunk bele. Szerinted a tettei mit bizonyítanak? Nem azt, hogy megbecsül és szeret téged? Minden más (a mondott szavak) csak kamu, nem? Szexkapcsolatot keres, na persze. Nincs olyan ember, aki szexkapcsolatot keres.

2022. jan. 26. 19:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!