Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A melegeket jobban érdekli a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A melegeket jobban érdekli a színház, többet járnak színházba?

Figyelt kérdés
2022. jan. 24. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem erről semmiféle felmérés, adat nincs.
2022. jan. 24. 17:38
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Nem.Semmi köze egymáshoz a kettőnek.Amúgy a színészek, írók és műkedvelők között is több a heteró.
2022. jan. 24. 17:48
 3/6 anonim ***** válasza:
86%

Én meleg vagyok de imádom a színházat, fölé az Operettet

Csak sajnos nincs párom akivel menni lehetne és egyedül meg keret nincs rá

2022. jan. 24. 18:49
 4/6 anonim ***** válasza:
96%

*Főleg

Kiegészítés: ugyanúgy az irodalmat is

Novellákat szoktam hallgatni hangoskönyv formájában

És a kedvenc versem Radnótitól a nem tudhatom... Megyek meg is hallgatom Reviczky Gábor előadásában

2022. jan. 24. 18:54
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem valtozo. A meleg barati koromben vegyes, hogy ki szeret szinhazba jarni es ki nem. En pl. eleg extreme vagyok, mert hetente tobbszor is jarok, de van olyan, akit szinte soha nem tudok elhivni
2022. jan. 25. 13:04
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem 10 évesen vitt bele új osztályfőnök nénim 2 osztályon keresztül egy népi-színműs játékba, mindig felléptünk, aztán utána sokáig nem volt semmi életemben, ilyen játék, bár szerettem az ének-órát is, de utána szakiskolába kerültem, majd szakközepes osztályban érettségiztem, egyik helyen se volt, olyan dolog, ahol gyakorolni tudtam volna színészkedést. Helyette inkább műkedvelő lettem 20 éves koromig, meg néha írtam verseket..

Aztán jött az intézményi kommunikátor szak, ott próbálkoztam abban a városban egy több mint 30 éve fennálló intézményben némi gitár és ének tudást felszedni, de nem ment, többek között az idült mandulagyulladásom miatt. Plusz szociológia szakos hallgatóként eljártam ilyen színházi önképző dráma körökre.. meg számos filmet néztem meg mozikban

Aztán 2 szakmával és 1 diplomával hátam mögött, beiratkoztam Budapesten mesterképzésre, mellette elkezdtem statisztálni, aztán 1 évre rá színházakra is jártam, mozi mellett... Őszintén szeretem alkotóként is, meg műkedvelőként is...

2022. jan. 25. 13:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!