Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Biszexnek jobb lenni mint...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszexnek jobb lenni mint csak homonak?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra hogy a bi emberek teljes életet élhetnek, villantják a barátnőket és senki nem piszkálja őket hisz szeretik a lányokat..
2022. jan. 23. 13:56
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyéntől függ. Van akinek melegként sem nehéz, másnak meg biszexként is nehéz. Ha a heteró LÁTSZAT fenntartása a cél, akkor lehet, hogy biszexként könnyebb. De ha valakinek csak a látszat fenntartása a célja, azt azért hosszútávon nem nevezném teljes életnek. Inkább csak megfelelési kényszernek. Meg olyat is hallottam már biszex srácoktól, hogy nekik azért nehezebb, mert sem a melegeknek nem kellenek, főleg hosszabb távra tartósra, se a csajoknak, mert ha kiderül hogy biszexek, az nagyon megnehezíti az ismerkedési lehetőségeiket mindkét nem felől. Amúgy meg a melegek is élhetnek teljes életet, nem kell csajokat villantani ahhoz, hogy valaki teljes életet éljen. Meg lehet tanulni simán lesz.rni a véleményeket. Mindenkinek olyannak jobb lenni (biszexnek vagy homónak), amivel teljes mértékben meg tud tanulni együtt élni, vagyis el tudja fogadni magát olyannak, amilyen. Ha egyiket sem tudja teljes mértékben elfogadni, akkor se biszexként nem jó, se melegként.
2022. jan. 23. 15:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak annyiból jobb biszexként, hogy könnyen találok partnert, aki orálisan egyoldalúan kielégít. 50f
2022. jan. 23. 15:21
 3/5 anonim ***** válasza:
52%
🔞 Nem. Sőt kicsit még torzul is a mentális állapotod.
2022. jan. 23. 15:27
 4/5 anonim ***** válasza:
85%

28 éves budapesti macis testalkatú házas, gyermekes srác vagyok, a nemi identitásom valahol a heteroflexibilis és a biszex között helyezkedik el.

Én személyszerint nagyon nehezen élem meg. Ha számszerűsítenem kell 80% hetero 20% meleg vagyok.

A hetero énem odaadó, mindemt a nőmért és a gyerekemért típus. Az ágyban szeretem a változásokat és a változtatásokat. Domináns vagyok a nemi életünkben, a feleségem és a gyerekem egyenrangú félként kezelem.

A 20% homoban pedig amit nehezen élek meg passzív felet töltök be. Végtelenül lelohaszt ha az aktuális partnerem nem domináns, nem kezdeményező, nem határozott. Nem tartom a szexpartneremet egyenrangú félként, sokkal inkább mint tárgyakra gondolok rájuk akik az én orgazmusomat szolgálják.

Maga a ferfi nem is erdekel, rá sem nézek csak a farkára amivel az élvezetet okozza nekem. Se csók, sem ölelés-simogatas se oda se vissza nem megy, annyit akarok csak hogy használjon vagy használjanak x ideig és szia. Persze énis akarok gyönyört adni, megmondjahogy mit szeretne és hajrá. Volt rá példa hogy szaunában dugott egy középkorú jófarkú pali, énmár majdnem elmentem de ő hamarabb. Minden elszállt, onnastól taszított az ember.

A szexpartner keresés is borzasztó biszexként. A melegek szerint kíváncsi hetero vagy a heterok szerint meg kíváncsi meleg, sehol nem vagy.

A közösség amiben élek 100%hetero, ha esetleg van is aki csinálta azonos neművel titkolja mélyen mert tabu.

A párom tudja hogy ilyen hajlamom van, nem akarja tudni hogy én esetleg mit csinálok. Szóval tudja, de nemtud semmit sem. Lehet ígyvan jól.

Szóval binek lenni hatalmas szívás....

A tavalyi évben próbáltam ezt elnyomni, ha rámis jött hogy dejólenne egy jó f..z akkor is inkább hetero vidire vertem ki de évvégére csak felgyűlt bennem és jobb híján a magnumban intéztettem el magam decemberben. 11 hónap bi játékok nélkül. Eszméletlenül kivoltam éhezve de mihelyst megtörtént undorodtam az embertől de legfőképp saját magamtól. Azóta inkább próbálok egyfajta hegemóniát teremteni a 2 énem között. A páromra mégtöbbet koncentrálok és keresek alkalmi szexpartnert akivel terápiás célból kitudom a másik énemet is elégíteni.

Szóval nagyon nagy kicseszés az élettől biszexnek lenni, legalábbis számomra.

2022. jan. 23. 22:23
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

4 -es ,sajnállak...Ilyen életre ítélted magad.

Nem tudod a vágyad elfojtani,és idővel a kettősség fel fog őrölni.

2022. jan. 25. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!