Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért para ha titokban akarja az ember kipróbálni?
Figyelt kérdés
Mindig leírom elsőre. Aztán mégis kb mindent akarnak tudni az emberről. Meg képeket. Szerintem elég ha leírom a súlyom, magasságom, stb. Nem? Miért kell kép? Egyértelmű hogy tök vékony vagyok. Ne értsetek félre a hangnemért. Csak egyszerűen nem értem. Ti hogy látjátok? 25 év alatti srácok véleménye érdekel leginkább. Köszönöm a válaszokat.2022. jan. 22. 20:22
11/12 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok vele
De szerintem is jobb ha valamit azért látsz a másikból, hogy tudd, bejössz e neki
12/12 anonim válasza:
Én például nem szeretem ha magasabb az illető nálam. Viszont ha arcra bejön akkor lehet hogy igent mondok. Ezért is fontos sz arc kép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!