Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szopásra vágysz elmész olyannal is aki nem jön be?
Figyelt kérdés
Adoniszhoz adonisznak kell lenni vagy fizetni, de kezdöként gyakorolni gáz ha elmegyek bárkivel aki értelmesen tud írni, akkor is ha csúnya 90 éves?2022. jan. 22. 07:37
2/4 anonim válasza:
Azért vannak határok... Illetve az se mindegy, hogy neki kell szopni vagy én szopnék.
3/4 anonim válasza:
Velem előfordult, hogy annyira kanos voltam, hogy olyanokat is leszoptam, akikre másnap visszagondolva öklendeztem. Nem éri meg.
4/4 anonim válasza:
Volt olyan, aki külsőre (mármint fejre) annyira rút volt, hogy bottal se. Plusz 50 feletti (vakrandi, ugye).
De "kedvem volt", adtam egy esélyt. Vékony is volt, meg magas is.
Lehúztam róla az alsótextilt, és egy szépen karbantartott (azaz csupaszra borotvált), nem metélt, kellemesen közepes méretű szerszámmal találtam magam szembe. Elkezdtem játszani vele, hamar keményedett, és hamar jött. Sok, és kellemes ízű anyaga volt, alig bírtam nyelni.
Utána ő is kezelésbe vett azért... Hát, marha nagyot mentem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!