Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan szólítsam meg?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szólítsam meg?

Figyelt kérdés

Nem tudjak rólam h meleg vagyok, viszont a suliban (gimi) a párhuzamos osztályban van egy nagyon szimpatikus és szép srác, akiről gyanítom hogy meleg. Ezt alátámasztja a járása, viselkedése, kicsit az öltözködése is, és lányokkal lóg folyton.

A lényeg az, hogy megtetszett nekem, és nem tudom hogyan kéne jeleket adni neki. Csak a folyosón látjuk egymást, talán sosem váltottunk szót...

Ötletek? ÉRTELMES ötletek?

2022. jan. 20. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Köszönj neki a folyosón, esetleg mosolyogj rá. Aztán kezdj el vele beszélgetni. Mivel, mindketten iskolások vagytok, így akadhat közös téma ( pl. közös tanárról vicces sztori stb.)

Nyugodtan ráírhatsz közösségi oldalon. Egy "szia" nem olyan nagy dolog.

Ha jobban megismered, akkor megkérdezheted mi a véleménye az lgbt-ről (ez is lehet egy jel)

2022. jan. 25. 15:55
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Na mi lett? Mesélj. Írj, ha szeretnél priviben is🤗
2022. jan. 29. 11:29
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
De édes történet <3 :) Bár hozzám jött volna így valaki a gimiben. Sok sikert Neked. :)
2022. febr. 1. 20:43
 14/23 A kérdező kommentje:

Nem lett semmi mert nem is láttam a folyosón :I

De nem adom fel, várom a megfelelő alkalmat...

2022. febr. 2. 12:24
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Lehet hogy beteg, vagy nincs órája abban az épületben.. :P
2022. febr. 2. 12:31
 16/23 A kérdező kommentje:
Gondolom beteg vagy karantén, stb
2022. febr. 2. 12:38
 17/23 anonim ***** válasza:
85%

Hogy néz ki amúgy azt megmondod?

#15-ös vagyok.

2022. febr. 2. 12:42
 18/23 anonim ***** válasza:
87%
Azt hiszem , mar ne is erdekeș, lemondtal rola, kaptal mas erdekeset,van ez igy,
2022. febr. 3. 04:58
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
#18-as az szomorú lenne ha ilyen könnyen feladná. Harcoljon a boldogságért. Nem tud róla? Kérdezzen meg egy tanárt vagy egy diákot hogy mi van vele. Ennyi.
2022. febr. 3. 05:46
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
#19-es Hat nem volt semmi, csak tetszett egy fiu ,es akkor mi van?, fiatal meg, szalmalang, hamar elmulik,lehet mar van mas fiu aki tetszik neki, Ilyen korban mindenki eleteben ilyenkor jonnek -mennek a fellangolsok,,Ki ert velem ???
2022. febr. 4. 05:36
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!