Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A meleg pasikat izgalomba...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A meleg pasikat izgalomba hozza az a kifejezés hogy f@sszopó? Ha ezt hallják, vagy mondják nekik?

Figyelt kérdés

2022. jan. 20. 18:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha az aktuális szexpartnerem mondja, akkor izgi. Idegenektől, vagy pejoratívan nyilván nem.
2022. jan. 21. 12:31
 12/17 anonim ***** válasza:
92%
Annak biztos igzi aki élvezi hogy megalázzák, meg semmibe veszik. Nekem nem.
2022. jan. 21. 12:49
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Én imádok szopni, de valahogy másra asszociálok akkor is, amikor azt mondom / mondják nekem: "kabbe!" "te g3ci!". Más a kontextus ezért nem tudok a szexre asszociálni ilyenkor.

De ha szexuális kontextusban hallom, hogy g3ci, vagy hogy "szopjad", az fel tud izgatni adott esetben.

2022. jan. 21. 23:48
 14/17 anonim ***** válasza:
23%
ENGEM tobbbszor szolitanak igy es picit se zavar mert az vagyok!! f@sszopo!! 40N
2022. jan. 22. 08:21
 15/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem es utalom ha igy beszelnek rolam, bar a valosag az, hogy imadok farkot szopni.
2022. jan. 26. 13:00
 16/17 anonim ***** válasza:
84%
Én nem szeretem, ezért számomra megalázó. Aki szereti annak mondják nyugodtan.
2022. febr. 8. 21:21
 17/17 anonim ***** válasza:
90%

15

kis finnyas de azert szopikazol kukit ugye! akkor pedig az vagy tetszik vagy sem! engem -(igaz en no vagyok)( inkabb beizgat a cumizas kozben igy szolitanak "f@sszopo",sarkall a minel jobb szopizasra

40N

2022. febr. 9. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!