Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Macikedvelők! Hány kilót...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Macikedvelők! Hány kilót kellene fogynom hogy bejöjjek nektek?

Figyelt kérdés
170 cm magas vagyok, 150 kilós. A legtöbb "macis" srácot kedvelőnek ezzel már túl sok vagyok, úgyhogy kíváncsi vagyok mennyitől kellene megszabadulnom, hogy vonzónak találjatok!

2022. jan. 19. 08:09
A kérdező szavazást indított:
10 kg
20 kg
30 kg
40 kg
50 kg
60 kg
70 kg vagy több
38 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
63%

Semennyit nem kell fogynod.

Pont így vagy jó. Ne másnak akarj megfelelni.

2022. jan. 19. 08:24
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Először fogyjál le egy jó 60-70 kilót az egészséged miatt. Nehogy már az határozza meg mennyire akarsz lefogyni, hogy ki mit tart szexinek, ha valaki azt mondaná, hogy 200 kiló alatt nem indul be rád, akkor felhíznál, és megdöglenél 40 évesen a kedvéért? Fogyjál le szépen, aztán ráérsz mások véleményével foglalkozni, amikor már egészséges vagy.
2022. jan. 19. 08:33
 3/12 anonim ***** válasza:
80%

1-es, veszélyes baromságot kommentelsz.

Semmiképpen nem jó így a kérdező, nem esztétikailag, hanem egészségileg. Mindenképpen fogyjon le, vagy komoly problémái lehetnek.

Nyilván senki nem akar orvosokhoz járni, gyógyszert szedni, lihegni két lépcsőfok után, mert "úgy jó, ahogy van"...

2022. jan. 19. 09:21
 4/12 anonim ***** válasza:
80%

Előttem jól mondják, az egészség mindennél fontosabb. A második pedig qz hogy érezd magad jól a testedben. És csak ezek után próbálj megfelelni másoknak, legyen meg ez a sorrend.

Én azt mondom hogy 90-ig le kellene menned minimum.

Mobdjuk még az is sok. Én 170cm magas vagyok és nekem a 70kg is kényelmetlen volt. Lefogytam 63-ra, igy jobban érzem magam. Mondjuk én nem edzéssel fogytam le, így nem vagyok izmos egyáltalán, van egy kis hasam most is. Sosem érdekelt a gyúrás/edzés, de én szerencsés is vagyok az alkatom miatt, nekem elég volt egy kicsit modositanom az étrendemen.

Mindenféleképpen kezdj el fogyokúrázni, mozogni, edzeni, mert ez nagyon megterheli a szíved!

2022. jan. 19. 09:25
 5/12 anonim ***** válasza:
81%

Ha sikerül lefogynod gratula.

Volt barátom akinek ugyan ekkora túlsúlya volt, leadta

Diétával edzéssel izom tömeg növeléssel, de a bőre 3számmal nagyobb maradt mint a teste.

Így még plasztikáztatni is kellet.

Nagyon lassan fogyál, edzések meg a séta is megfelel az elején. Bőröd érdekében.

Mindenképp fordulj szakemberhez, ha gyorsan fogysz bőröd kuka.

2022. jan. 19. 09:39
 6/12 A kérdező kommentje:
A bőrömnek már így is kuka. De látom mindenki elsiklott a kérdés lényege felett. Nem mondtok semmi újat azzal, hogy azt szajkózzátok mennyire egészségtelen...
2022. jan. 19. 10:15
 7/12 anonim ***** válasza:
72%

4-es vagyok. Mi se tudunk mit kezdeni a kérdéseddel. Fogalmunk sincs hogy milyen az alkatod. Van aki 100 kilósan is arányos, aztán van aki 80 kilósan is "folyósan" elhízott. Ezt csak te tudhatod. Nem tudunk itt neked egy pontos számot mondani. Kezdj el fogyózni, aztán majd látni fogod hogy hogyan formálodik a tested. Most én is kérdezhetném hogy én mennyit hízzak hogy ilyen meg ilyen formám legyen, te se tudnál rá mit mondqni mert lehetetlen ezt megjosolni. Én a macis srácokat preferálom. De találkoztam már olyannal aki 110 kilósan jobban nézett ki (arányos, zömök testalkatú) mint egy másik 90 kilósan (úszogumi, logós, "elfolyós").

Ha zömök a testalkatod, lehet elég kevesebbet leadnod, hogy a klasszik maci formát érd el. Ha normál testalkatú volnál alapból, lehet hogy 80 kilósan is olyan formád volna ami inkább a duci szeretőknek jön be mintsem a maci szeretöknek.

Szóval érted, testalkat, forma. Látatlanban lehetetlen megjosolni,de lehet még akkor is ha látnánk hogy hogy nézel ki.

2022. jan. 19. 10:47
 8/12 anonim ***** válasza:
80%

170 cm magassághoz 70 kg lenne a normális.

Ha mackós testalkatot akarsz, akkor meg a 90-100 kg.

Fogyni úgy az egyszerűbb, hogy nem is kell nagyon megszakadnod, csak vezesd be a sétát, esetleg futást. Napi 2x 30 perc. Kaját is ehetsz azt amit eddig, csak amit eddig kitettél a tányérra, hogy elfogyaszd, annak a mennyiségnek a felét fogyaszd el. Ne addig egyél ameddig jól nem laksz, hanem amíg azt nem érzed, hogy már "elmólt az éhséged".

Tanácsos, éhségérzetnél, evés előtt meginni egy korsó vizet. Ezzel valamennyire eltelik a gyomrod és kevesebbet eszel.

Próbáld meg kerülni a zsíros ételeket, fogyassz több csirkemellet, a főzéshez használj kókuszzsírt. Nem akkora megerőltetés, mégis sikerül vele fogynod.

És ahogy más írta, nem másért, hanem az egészségedért.

Ha magas vérnyomásos vagy, cukros, akkor a fogyás sokat tesz az egészségedért.

2022. jan. 19. 11:04
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Aki ezt a testalkatot szereti, annak jó vagy így, de az biztos, hogy nem egészséges a dolog.
2022. jan. 19. 13:35
 10/12 -remete- ***** válasza:
84%
[link] szerintem ilyen a macis test alkat. Igy kepről. Olyan 20kg plusz van egy macin. Tehát a kérdésedre válaszolva 170cm. 90 kg. Sok sikert.
2022. jan. 20. 05:43
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!