Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ezen lehet sokan nevetni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezen lehet sokan nevetni fognak, de van olyan, aki kifejezetten helyes és a kevésbé helyes, vagy épp már a randa határán levő tud tetszeni neki?

Figyelt kérdés
Vannak párok, akik szerintem nem illenek össze, de mégis párok.
2022. jan. 18. 10:22
 1/8 anonim ***** válasza:
99%
Klisé, de nem csak a külsőn múlik egy párkapcsolat. Van hogy az ember túl tud lépni azon ha a másik kevésbé helyes, mert a gondolkodása hasonló az övéhez és öszintén törödik vele. Én tavaly összejöttem egy olyan sráccal akinek elsőre nemet mondtam. De mégis megfogott valahogy a személyisége, aztán a vicc az az hogy végül mégis ő dobott, ezért is esett szarul a dolog nagyon. Szóval ilyen esetekben szerintem arról van szó hogy megvan az összhang a párkapcsolatban és a külső már nem igazán számít. Vagy ez vagy, csak szimplán qz ami neked ronda, neki pont hogy szép. Mindenkinek más az ízlése.
2022. jan. 18. 10:38
 2/8 A kérdező kommentje:
Lehet a lényeg, hogy én valami speciálisan nem szerencsés vagyok ebben a kinézet témában, mert akinek én tetszek az nekem nem és fordítva, aki nekem tetszene annak általában én nem, de ez van, ami nem megy nem erőltetem.
2022. jan. 18. 10:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez általában így van. Sokszor nem kölcsönös annyira a szimpátia a másikkal, hogy mélyebb dolog legyen belőle. Valahol nagyon elkavarták odafönt a lapokat nekünk sajnos.
2022. jan. 18. 11:14
 4/8 A kérdező kommentje:
Én nyitott lennék barátkozni kevésbé szimpatikussal is, némi szimpátia kell azért, de az se megy.
2022. jan. 18. 11:38
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Átlagos vagyok, barátom 10/10

Rajtam kívűl nem viseli el senki, bolond én meg így szeretem.

2022. jan. 18. 11:49
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha 10/10 hogy hogy rajtad kívül nem viseli el senki?
2022. jan. 18. 12:24
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam olyannal (két pasival is), akik nem fogtak meg neten keresztül / kép alapján. Viszont személyesen sokkal másabb volt.

Ugyanúgy nézett ki, viszont a kémia sokat dobott a dolgon.

2022. jan. 18. 16:18
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha elsőre megvan a szimpátia egy találkozón,akkor semmi gond.Onnan simán megy,de mindkettőnek dolgozni kell rajta.

A szépség nem minden, az változhat ...Viszont a belső nem,és az a fontos. Na,jó, egy kicsit a kinézet is, mondjuk nálam a cigizés,piálás ,drog, ami egyből kiejtős.

2022. jan. 18. 16:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!