Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezen lehet sokan nevetni fognak, de van olyan, aki
kifejezetten helyes és a kevésbé helyes, vagy épp már a
randa határán levő tud tetszeni neki?
Klisé, de nem csak a külsőn múlik egy párkapcsolat. Van hogy az ember túl tud lépni azon ha a másik kevésbé helyes, mert a gondolkodása hasonló az övéhez és öszintén törödik vele. Én tavaly összejöttem egy olyan sráccal akinek elsőre nemet mondtam. De mégis megfogott valahogy a személyisége, aztán a vicc az az hogy végül mégis ő dobott, ezért is esett szarul a dolog nagyon. Szóval ilyen esetekben szerintem arról van szó hogy megvan az összhang a párkapcsolatban és a külső már nem igazán számít. Vagy ez vagy, csak szimplán qz ami neked ronda, neki pont hogy szép. Mindenkinek más az ízlése.
2022. jan. 18. 10:38
2/8 A kérdező kommentje:
Lehet a lényeg, hogy én valami speciálisan nem szerencsés vagyok ebben a kinézet témában, mert akinek én tetszek az nekem nem és fordítva, aki nekem tetszene annak általában én nem, de ez van, ami nem megy nem erőltetem.
Sajnos ez általában így van. Sokszor nem kölcsönös annyira a szimpátia a másikkal, hogy mélyebb dolog legyen belőle. Valahol nagyon elkavarták odafönt a lapokat nekünk sajnos.
2022. jan. 18. 11:14
4/8 A kérdező kommentje:
Én nyitott lennék barátkozni kevésbé szimpatikussal is, némi szimpátia kell azért, de az se megy.
Átlagos vagyok, barátom 10/10
Rajtam kívűl nem viseli el senki, bolond én meg így szeretem.
2022. jan. 18. 11:49
6/8 A kérdező kommentje:
Ha 10/10 hogy hogy rajtad kívül nem viseli el senki?
Találkoztam olyannal (két pasival is), akik nem fogtak meg neten keresztül / kép alapján. Viszont személyesen sokkal másabb volt.
Ugyanúgy nézett ki, viszont a kémia sokat dobott a dolgon.
2022. jan. 18. 16:18
Ha elsőre megvan a szimpátia egy találkozón,akkor semmi gond.Onnan simán megy,de mindkettőnek dolgozni kell rajta.
A szépség nem minden, az változhat ...Viszont a belső nem,és az a fontos. Na,jó, egy kicsit a kinézet is, mondjuk nálam a cigizés,piálás ,drog, ami egyből kiejtős.
2022. jan. 18. 16:52
Kapcsolódó kérdések: