Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rámásztam a haveromra alvás közben, szerintetek?
Figyelt kérdés
Ugyebár lakótárssal lakom egy kis albiban aki szintén meleg. Egy ágyban vagyunk, alszunk közeli barát viszonyban. Nemrég az történt hogy félálomban rámásztam, elkezdtem közeledni hozzá puszilgatni hozzá bújni, és ő ezt viszonozta is. Mintha a testem magától csinálta volna de tényleg ilyen félálomban. Reggel mikor felkeltem kellett egy pár perc hogy feleszméljek mit is csináltam.
Bánom mert már így is összezavartam szegény srácot és neki úgy jött le hogy ezzel küldöm neki a jeleket pedig nem erről van szó.
2022. jan. 15. 21:33
2/5 anonim válasza:
Mi a sz*rért alszotok egy ágyban? Ez mond már el nekem. Én még el is hinném, hogy nem volt szándékos, de ezek után ki ne gondolná azt, hogy valamit akarsz. :D Jaj, te... Legyél vele őszinte, mást nem tehetsz.
3/5 anonim válasza:
Szóval melegek vagytok, egy ágyban alszotok, jóban vagytok, felnőtt emberek vagytok akkor mi itt a bibi? Szépen megbeszélitek és ha van szimpi akkor csináljátok, ennyike. Ki tiltja meg nektek? Ámbátor hozzáteszem, ha egy baráti kapcsolatba érzelmeket visztek és utána borul a story akkor nem csak kapcsolatot, de barátot is veszítesz.
4/5 anonim válasza:
Nem tudom ti hogy vagytok vele de nem szoktam lakótársaimmal/barátaimmal egy ágyba aludni mindennapi szinten.
Amúgy meg ha bejöttök egymásnak hajrá, beszéljétek meg a dolgot és ennyi.
5/5 anonim válasza:
Hát kicsit más szituban, de én is másztam már rá ismerősre...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!