Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 18 éves srác puszta kíváncsiságból azt szeretné,hogy keményen,határozottan megdugják a száját,torkát élvezésig szopassák (első alkalom lenne) az már melegségnek számít?? Csak mert kiváncsi vagyok milyen érzés,milyen az íze stb stb...
Még mindig keresem a megfelelő aktív partnerem,aki szeret keményen,határozottan szopatni,még azt is kipróbálnám hogy kényszerícsenek rá,aki szeret mélytorkoztatni és irányítani közbe,amit szeretnék kipróbálni konkrétabban az az,hogy:
Szopatnak,majd szépen fokozatossan dugják a számat,szértném kipróbálni azt hogy tövig a számba tolják,hogy a torkomba érezzem a lüktető faszt és nagyon szeretném hogy a számba élvezzenek mert kiváncsi vagyok az ízére is.
Bocs fiúk,kiváncsiságból is,az első alkalom is ezért szeretném,hogy felejthetetlen legyen.
18 eves,fehérbőrű,rövid barna hajú srác vagyok.
Felejthetetlen lesz majd biztos, amikor első alkalommal fogazod valakinek véresre a farkát. xD
Kényszerícsd xD magad az ágyba és aluggy!!!!!!!
Nem ez teljesen hetero dolog.
Sőt, sokan titkolják, de minden pasi azt akarja, hogy taknyosra szoptassák.
Most komolyan mégis mit gondoltál mikor ezt a kérdést feltetted? Nem szűk az a szekrény, haver? xD
Biszexuális ha a lányok is tetszenek.
Meleg hogyha csak a pasik tetszenek.
De egyébként személyes véleményem szerint ha egyszer kipróbálod az nem tesz senkit meleggé amit utána érzel vagy gondolsz attól függ :D
Biztosan nagyon jó érzés, remélem azóta sikerült már párszor karbantartani a kis torkodat.
Az ízét egyébként én is csípem, de mi úgy szoktuk, hogy ráélvezek a barátnőm csöcseire, utána lenyalogatom, és csókolózunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!