Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 10-es skálán mennyire vagyok elmebeteg?
Van két fiú, akik annyira hasonlítanak egymásra, hogy eleinte azt hittem egyazon emberek. Mindkettőt élőben ismertem meg, nem interneten keresztül. Elkezdtem megkeresni őket interneten (mikor még azt hittem, hogy egyazon emberről van szó), és hosszas keresgélés után rá akadtam az egyikükre facebookon. Fél évig koslattam utána (mindig elkerülte, hogy találkozzunk), mígnem az utcán megint összefutottam a másik illetővel. Ott kezdett gyanús lenni, mert a facebook képek alapján kivehető, hogy nem ő az. Eltelt további fél év, az egyes számú személy után továbbra is koslattam, a kettes számú személyt pedig nem találtam meg interneten. Aztán megint összefutottam teljesen véletlenül a második számú személlyel, és akkor már érdekelt a dolog, ezért leálltam vele beszélgetni. Mivel tudtam, hogy meleg, ezért nem okozott gondot az erről való társalgás.
A beszélgetés végére biztos lettem benne, hogy két emberről van szó, és ez utóbbi szívesen szexelt velem. Minden szívfájdalom nélkül szartam az előzőre, akibe addig bele voltam esve, hisz ez "tulajdonképpen" ugyanaz az ember.
Nem vagy egyedül van jó pár ilyen ember akinek nem jó az arc memóriája.
Akivel meg nem sikerült találkoznod pedig fél évig próbáltad, ne bánd.
Hajrá
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!