Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora péniszt kedveltek?
Figyelt kérdés
Én a 8-10cm-est.2022. jan. 11. 14:11
1/8 anonim válasza:
Nekem akkora (8cm), kedves kérdező😏
Egyébként én is a kisebbeket, 10cm alatti.
30f
2/8 anonim válasza:
Nekem mindegy, láttam már nagyon tetszetős 12 cm körülit is, illetve láttam csúnyácska nagyot is. Szerintem nem a méret a meghatározó. Legfeljebb aktív fél esetén érdekes.
3/8 anonim válasza:
Ezt a biszex részen is kérdezték nemrég. A vékonyat imádom szopni. Hosszra mindegy, de ideális számomra a 10-13cm, esetleg 6-7cm hosszú.
A nagyon hosszú se gond. A vastag már problémás.
4/8 anonim válasza:
Tényleg nem a méret a lényeg. Eddig 12-20 cm közöttiekkel volt dolgom. És mindegyik tetszett. :)
5/8 anonim válasza:
Ezek szerint én a kisebbségbe tartozom mert én a kifejezetten nagyokat szeretem. Lehetőleg 20 cm minimum.
Semmi bajom az átlag méretekkel, nekem is az van (16cm) és nem is nézek le senkit akinek nincs hatalmas, mielőtt még valaki ezt hinné.
Egyszerűen csak engem az igazán hatalmas szerszámok indítanak csak be.. 🤷♂️
F/Bi
6/8 anonim válasza:
10 centi alatt?!
Ti kisfiúkkal szexeltek? En még nem találkoztam ilyen kis farkú férfival
Minél nagyobb annál jobb nekem
7/8 anonim válasza:
12-19 kozott. De inkabb a formaja a lenyeg. 28f
8/8 anonim válasza:
Én a 16-25 cm köztiket preferálom leginkább ami max 2 ujj széles, szép arányos nem csúcsosodó és nem lapos makkal, egyenes törzsel tudok igazán jól bánni. Dildobol már volt bennem 3 ujj vastag 40 centis amit már éreztem hogy beljebb nem megy. Egy darabig az is élvezhető
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!