Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Meleg férfiak, titeket vonzana...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meleg férfiak, titeket vonzanak a férfiasra gyúrt nők?

Figyelt kérdés
2022. jan. 8. 17:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
42%

Értem, a lényegét annak, amit kérdezni akarsz, persze ehhez el kéne tudni vonatkoztatni sok mindentől, amitől a többieknek nem sikerült.

Nálam azért lenne NEM a válasz, mert a melegek azon táborába tartozok, aki fiúban is lányos-cuki-aranyos-törékeny kivitelezésűekhez tud csak vonzódni. Tehát az én esetemben nem csak az adott alap testforma teljesen érdektelen, de a másodlagos formálási iránya is. Ha nem ebbe a táborba tartoznék, hanem valami izomzatfétisem lenne, akkor lehet, - némi elvonatkoztatás után - azt mondanám, jobban néz ki, mint egy sima tucatnő.

2022. jan. 8. 23:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki érti a lényeget utolsó, csak a kérdésre egy válasz létezik. Egyébként meg szerintem heteroknak sem jön be egy izmos csaj, főleg, ha az erősebb a férfitól. :D Már mekkora ego rombolás lenne ez a férfi számára, mivel nyilván társadalmilag így nevelték fel a férfiakat. Másrészt meg szerintem senki sem akar tesztoszterontól túltolt nőkkel együtt élni férfiként.
2022. jan. 8. 23:54
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Mekkora TOUCHÉ, #12-es, öröm volt nézni (olvasni). :DD
2022. jan. 9. 00:56
 14/20 anonim ***** válasza:
81%
Én nekem kifejezetten bejönnek az izmos csávók, de a nők nem 😁 Lehet azért, mert meleg vagyok 😂 Valahol ott botlott meg a kérdésed, hogy "férfiasra" gyúrt nő, mert hogy olyan igazából nincs. Izmos nő van. Hiába gyúr akármennyit egy nő, nem fog farka nőni, az pedig a férfiasság egy elég alap kritériuma szerintem.
2022. jan. 9. 10:38
 15/20 A kérdező kommentje:
Azért a pasiknál sem mondod mindenkire hogy milyen férfias, pedig mindnek van farka. :)
2022. jan. 9. 11:40
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

#14 vagyok

Én kifejezetten az izmos férfiakat szeretem, de egy kis feminim nyunyókának is nagyobb esélye lenne nálam, mint egy izmos nőnek. Asszem erről szól a homoszexualitás 😄

2022. jan. 9. 13:05
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
És attól, hogy férfias izomzata van hogyan vegyem a számba a nem létező farkát? hm? Vagy mivel csinálna meg? A dildo nagyon nem olyan mint egy eredeti farok.
2022. jan. 9. 13:24
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 Értelmezni is tudsz? Azt kérdeztem hogy vonz-e? Nem azt hogy bekapnád-e neki ami nincs. Ne legyél már ennyire zsibbadt.
2022. jan. 9. 14:02
 19/20 anonim ***** válasza:
51%

Nem vonzanak, mert attól még NŐK.

Megfordítom a kérdést: Hetero férfiak! Titeket vonzanak a lányos, nőies fiúk?

(A válasz nyilván az, hogy NEM, mert attól még fiúk, hogy lányosak. Vagy ha érdekli őket, akkor nem teljesen heterók.) Full melegeket nem fognak vonzani az izmos nők, mert attól még nők, hogy izmosak.

2022. jan. 9. 14:10
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
#18 és melegként hogyan vonzódjak ahhoz akinek nincs farka? mit kezdjek egy puncival még ha izmos is a gzadája?
2022. jan. 9. 14:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!