Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban hagy el a szexuális vágy?
Figyelt kérdés
55 leszek nemsokára és szerencsére úgy veszem észre, hogy már kezd nem nagyon érdekelni a dolog.2022. jan. 4. 06:50
1/9 anonim válasza:
Majdnem későn vettem észre, hogy a kategória: homoszexualitás.
Valószínűleg lesznek, akiket érint közvetlenül a kérdés. Reménykedjünk kérdező, hogy születnek a későbbiekben válaszok.
3/9 anonim válasza:
Változó. 60+ bi, még naponta kívánom. Ha nem jön össze akkor magamnak.
4/9 anonim válasza:
Tesztoszteron szinttől függ leginkább, mivel az alapból növeli a szexuális vágyat. Szóval valószínűleg a hormonális változás okozza a libidó csökkenést is. Meg ahogyan a nők elférfiasodnak idős korukra, mivel nem úgy termelődik már az ösztrogén, úgy a férfiaknál is van egy ilyen ellentétes hatás. Ösztrogén termelődik bennünk is, idősebb korban azért vannak hormonális változások. Ezért van az is, hogy egyes öregebb férfiaknak már "csöcsük" is van, stb. Serdülőkorban is van ilyen, csak az általában visszafejlődik(zsírcsöcs) a tesztoszteron dominancia miatt.
5/9 A kérdező kommentje:
Lehet akkor nálam korán jött. De tényleg nem bánom, sokkal jobb lesz ez a késztetés nélkül, az állandó hiábavaló keresgélés és reménytelen éjszakák nélkül.
2022. jan. 4. 14:26
6/9 anonim válasza:
ad #5: igen ezt mondta a bölcs professzor is, amikor már nem állt fel: "na, egy gonddal kevesebb".
7/9 anonim válasza:
Remélem még soká lesz.65 vagyok,de napi szinten megy
8/9 anonim válasza:
20 évesen jobban kivántam, 48 éves ff vagyok de max napi 1, vagy 2 naponta.
9/9 anonim válasza:
71 éves vagyok de napi szinten keményedik a farkam ( maszti is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!