Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti mikor vettétek észre, hogy a fiúkhoz vonzódtok? Akkoriban tudtál vagy most tudsz valakivel beszélni erről? Hány évesen történt valami másik fiúval, és mi? Hány éves vagy?
13 evesen
Bar nem tudam beszelni rola senkivel meg nem is akarok
Marad az álombéli szexelés
Nekem is így volt már oviban azt játszottam,hogy én vagyok az anya és a szomszéd srác volt az apa és ezt játszotuk. Aztán az anya elmagyarázta, hogy ez nem normális hogy ezt játszuk.Ez akkora gát okozot, hogy 21 évesen ismertem be, hogy a fiúk tetszenek. E miatt sajnos lányokkal is probálkoztam.
Nem tudtam erről senkivel se beszélni. Sajnos peddig jó lett volna.
Nem is tudom, nekem ez egy hosszabb folyamat volt, nem egy jól körülhatárolható, hirtelen felismerés. Olyan 9 és 14 éves korom között folyamatosan változott az önmagamról alkotott képem. Így utólag visszagondolva, csak próbáltam magam hitegetni.
Akkor sem tudtam róla beszélni senkinek és most sem, csak online. Most a tízes éveim vége felé járok. Egyelőre még nem történt semmi és valószínű, hogy egyetemig (még 2 év) nem is fog.
Hát ja kegyetlen a bu-zi világ
Majd a következő életembe heteronak születek, lesz normális életem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!