Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg srácok tényleg szeretnek lányokkal csókolózni?
Megismerkedtem egy fiúval, eleinte azért kezdeményeztem, mert bejött. Sokszor csókolóztunk buliban, majd közölte velem, hogy O meleg, ezért nem tud nekem semmit ígérni.
Életében egyszer volt barátnője, az is régen, de nem feküdt le sosem lánnyal, csak pasikkal.
Rákérdeztem, hogy akkor ez mégis mi volt, azt mondta, hogy csomó meleg ismerőse,közöttük O is szeret lányokkal csókolózni, mert az romantikus meg a szeretet jele.
Azóta nem engedtem neki, hogy buliban csókolózzunk, viszont nem tudom hova tenni, mert nekem nagyon bejött a srác.
Ilyen létezik, vagy ez valami szöveg és biszex?
Tudom,már mindegy de érdekel azért .
Ez velem is igy van!!
Tenyleg nem erzek szexualis vonzalmat lanyok irant, de jol esik veluk csokolozni neha..
Én is csókolóztam már összesen 3 meleg fiúval buliban. Meg akart volna még egy negyedik is, de nekem ő nem jött be, meg idősebb is volt.
Ők teljesen melegek, nem feküdnének le lánnyal és a csók is max részegen. Ismerőseim voltak, nem idegenek, poén volt az egész. Legalább is nekik. Én nagyon beindultam :D
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!