Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Béla211 kérdése:
Mi történt Kajdi Csaba yotube csatornájával? Letöröl te?
Figyelt kérdés
2022. jan. 1. 09:50
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, de már régen nem olyan mint régen. Régen, amikor kezdte még vicces volt, most pedig már egy tipik influencer lett belőle, és a promóra, a pénzre hajt sajnos.
Plusz ez a pasis sztori... Nos, annyit Dávidról tudni kell, hogy ez a részéről csak a pénzről és névről szól. Érdekes módon azóta lett hajbeültetése, új kocsija, reklámja a fogorvosi tanulmányainak stb.
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, de ha engem kérdeztek akkor kifejezetten káros amit ő, Lakatos Márk, Steiner Kristóf és még sok hasonló infuencer csinál. Annyira feltűnési viszketettségük van, hogy az emberek akarva-akaratlanul is azt gondolják, hogy a melegek ilyenek. Emlékszem mikor én kezdtem rájönni arra, hogy meleg vagyok én egy rohadt nagy válságon mentem keresztül, mert azt gondoltam, hogy én nem akarok ilyen lenni mint pl Steiner Kristóf. (Azért nem Kajdit írtam mert akkor őt még nem ismertem)Persze később ahogy elkezdtem ismerkedni rájöttem, hogy egyáltalán nem ez a jellemző, de értitek.. Biztos vagyok benne hogy még reng fiú van akit az ilyen feltűnési viszketettséggel rendelkező celebek tartanak vissza attól, hogy elfogadják magukat. Osváth Zsoltot sem bírom, de ő legalább nem építi tovább ezt a "meleg férfi csakis egy femin kis gyökér lehet" képet. Jobb is, hogy törölve lett Kajdi csatornája.
4/7 anonim válasza:
1 bu*zival kevesebb van a youtubeon
5/7 anonim válasza:
Storyban mondta instagramon hogy ellopták, és jelenleg is tart a visszaszerzése a csatornának.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a kérdésre a válszt.
2022. jan. 2. 08:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!