Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini meleg srácoknál lehet esélyem 29 évesen?
Hazudj a korodról. Én 28 vagyok, de vicc nélkül általában 21-24 évesnek szoktak nézni, mert kölyökképem van. Rómeón 23 évvel vagyok fent és mindenki elhiszi, akár képet küldök, akár a valóságban találkozunk. Nem tudom te hány évesnek nézel ki, mit szoktál hallani, hogy neked ez működhetne-e.
Az én kedvenc korosztályom is ez a 18-23 körüli és ez nem hiszem változni fog. Most kell kiélvezni a dolgokat, amíg ki lehet
A korodról szerintem semmiképp se hazudj. Szerintem jobb az őszinteség.
Amúgy a 29 az határeset, de ha csak alkalmiról van szó, akkor biztosan hamar találsz, ha nem szürreálisak az elvárásaid.
Hey 4#, no meg szerény is vagy. 😀😉
Negyven múltam de jó pár kis szaros(jó értelemben) velem is kikezdett már, aztán a többségük betojt mikor viszont jelzéseket adtam. Volt hogy úgy osztott nekem a srác kint a pályán ahová járok azt sem tudtam hová nézzek zavaromban,... aztán nem jött el a talira.🤣😅 Neten már nemigen próbálkozom, kb 90% offol a korom miatt egyből, nem csoda ahogyan a kortársaim nagy többsége kinéz. Bár az idő nekem is kikezdte a búrám úgy érzem, de valamiért mégis tetszem jó pár srácnak ebből a korosztályból, mondjuk ki van pattintva a test, és sokat vagyok köztük a sport kapcsán.
Elmondásuk szerint laza arc vagyok, érzem, hogy kedvelik a társaságom a hetero társaik is, én is az övékét..
Tyű baszki micsoda terjedelmes válaszra sikerült, bocs mindenki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!