Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Vannak itt HIV pozitívak?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt HIV pozitívak? Hogy kaptátok el?

Figyelt kérdés
2021. dec. 30. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%
Megerőszakoltak..
2021. dec. 30. 22:12
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Mindenhol vannak. Én egyet pl ismerek. Ő egy régi partnerétől kapta el mert bízott benne. 22 éves volt a srác. Ami a durva, hogy a 2 szűrés között 4 partnere volt. Az egyik én. A másik 3 egyike meg a régi barát. Azért tudom a storyt mert értesített mikor lett egy pozitív tesztje. Érdekes mind a 3 alkalmi küldött neki képet stb hogy rendben van. (Én is) Ám az a régi barát még csak választ se írt. Azaz tudta magáról de nem szólt. Borzalmasan gáz.
2021. dec. 30. 22:49
 3/11 anonim ***** válasza:
20%
Melegek között miért gyakoribb, mint heterok között? Ezt sosem értettem.
2021. dec. 31. 00:21
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert anális úton jobban terjed a bél repedésein keresztül. Ez van.
2021. dec. 31. 00:41
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Védekezni kell... natúr anál heroknál is veszélyes, tele van bacival a bél.
2021. dec. 31. 03:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
2-es, azt ugye tudod hogy ezért fel is lehetne jelenteni? Ha valaki tudatában van annak hogy nemibeteg, és nem tájékoztatja erről előre a partnerét, akkor az bűncselekmény.
2021. dec. 31. 06:54
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

#4 Mert a vagina egy csomó olyan anyagot termel ami segíti a baktériumok és vírusok elpusztítását. A fala pedig jóval vastagabb és rugalmasabb arról nem beszélve hogy mivel egy gyereknek is ki kell jönnie onnan jóval kevésbé szűk

Bélrendszer pedig nem teljesen erre lett kitalálva, vékony és sérülékeny a fala, sokkal szűkebb stb.

2021. dec. 31. 08:21
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Kedves 3-as!

Hány heteró barátod jár szűrésre? Mert nekem minden meleg barátom még akkor is ha védekezik úgy érzi ez a biztos. Heterót egyet se tudok. Na most ugye úgy nehéz kiszúrni hogy valaki beteg ha nem vizsgáljuk meg. Tudod COVID beteg is nálunk a legkevesebb, ja igaz a szűrések száma is :D

2021. dec. 31. 08:40
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Kevesen tudják amúgy, de ahhoz képest, amekkora félelem van a dologgal kapcsolatban, alapból nagyon kis eséllyel terjed a HIV szexuális kapcsolat útján.

Viszont, ez csak az alap eset. Ha valaki aktív HIV fertőzési fázisban van (ez egy bizonyos korai szakasza a fertőzésnek, asszem), az 20x-os eséllyel adja át. Anális közösülésnél ez a 20-as szorzó már eléggé felnagyítja az esélyeket.

2022. jan. 1. 03:17
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Lepkefogóval, éjszakai pillangótól...
2022. jan. 2. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!