Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Lehet azért lettem kíváncsi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet azért lettem kíváncsi mert mindig melegnek néznek?

Figyelt kérdés
Szóval egy ideje elgondolkoztam, hogy lehet ki kéne próbálni sráccal is. Ugyanis rendre néznek melegnek. Akartak már mekibe is felszedni, meg jelölt már be csak úgy csávó instán. Szóval gondoltam mi van ha nem is rossz. Fel nem áll a gondolatra de mégis bennem van hogy mit veszíthetek ha próbát teszek. Végülis már nem tini vagyok hanem azért felnőtt és tulajdonképpen max kiderül hogy ez is ok. De a kérdés hogy vajon amiatt jött ez hogy folyton ilyen szituk vannak?
2021. dec. 30. 00:46
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem inkább azért jött mert izgat. Tudat alatt.

Én hasonlóan voltam, tudtam mire vagyok kíváncsi és meg is kaptam a választ.

Szóval ne fogd vissza magad, engedj a kisértésnek!

2021. dec. 30. 00:59
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Az vagy benned van vagy nincs.

Az attól nem alakul ki mert csapta neked a szelet egy pasi.

2021. dec. 30. 07:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem azért, egyszerűen csak van benned biszex hajlam.
2021. dec. 30. 08:33
 4/6 A kérdező kommentje:
Na és mi van ha élőbe nem tetszik? Amúgy 29 vagyok.
2021. dec. 30. 09:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nem folytatják tovább
2021. dec. 30. 10:02
 6/6 anonim ***** válasza:
81%

Van benned hajlam :)

aki heteró az magabiztosan tudja magáról és nem kell kísérleteznie, már csak a gondolattól is feláll a szőr a hátukon, pláne nem akarják kipróbálni.

Melegként tőlem hiába kérdezték, mikor lesz már csajod, még a gondolattól is irtóztam, pláne nem akartam kipróbálni.

Tudat alatt elnyomod magadban, mások viszont látják benned a hajlamot, ezért néznek melegnek és próbálkoznak be nálad.

2021. dec. 30. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!