Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek és milyen furcsa fétise van?
Figyelt kérdés
Milyen test rész iránt érzel hatalmas vágyat. Mi indít be a legjobban? Akár provátban is megoszthatjuk!2021. dec. 27. 09:45
21/41 anonim válasza:
Szeretem ha valaki"játszadozik"a cigaretta füsttel.én nem dohányzom.
22/41 anonim válasza:
Egyértelműen: szív!
Ha csak olvasok, hallok a szívről, már felizgulok!
Ha meg hallom, érzem valaki másét....!!!!
23/41 anonim válasza:
6-os az mióta furcsa? :D A leggyakoribb fétisek között van szerintem xD
24/41 anonim válasza:
Latex/PVC/gumi ruhák. Akár gumibugyi, gumikesztyű, bármilyen latex,PVC ruha,esőköpeny,gumicsizma, ilyesmi. Ha valakit érdekel hasonló dolog, és van kedve beszélgetni, írjon privátot nyugodtan.
25/41 anonim válasza:
Enyhén szőrös hónalj, has, köldök
26/41 anonim válasza:
Ja,meg a köldök piercing, de nagyon
27/41 anonim válasza:
Párkapcsolat egy szemuveges sráccal...
28/41 anonim válasza:
Kinyalni egy büdös szagú szőrös puncit. Pontosabban volt már ilyen :(
29/41 anonim válasza:
Farmernadràg. És szeretem ha valaki irànyít utasít hogy mikor hol hogy verjem ki
30/41 anonim válasza:
Egy bebüdösödött harisnyás női lábat szagolgatni. Használt illatos női bugyit szagolni. Ballbusting egy csinos nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!