Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan kezdeményezhetnék felé?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kezdeményezhetnék felé?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A történet egy kicsit hosszú lesz, de remélem fogok kapni érdemleges válaszokat :))

Van egy srác aki már szerintem több éve tetszett nekem. Viszont nekem közben kapcsolatom lett, majd x idő múlva vége lett, és mit hoz a sors, kaptam egy álláslehetőséget ahhoz a munkahelyhez, ahol ő dolgozik. Többször jött már ez a lehetőség, én viszont féltem eleinte élni vele, de aztán átgondoltam és úgy voltam vele, hogy kössük össze a kellemeset a hasznossal, elmentem oda dolgozni.

Amikor megláttam a munkahelyen nem haboztam, bemutatkoztam neki és mindent úgy csináltam ahogy csinálnom kellett. Alapjába véve én egy abszolut közvetlen ember vagyok, de amikor őt meglátom vagy éppen vele dolgozom nagyon zavarba jövök, és ilyenkor azt se tudom hova nézzek... És úgy látom rajta, hogy mintha ő is kicsit zavarba lenne amikor együtt csinálunk valamit. Változó hogy hogyan viszonyul hozzám, valamikor kicsit zárkózottabb, valamikor pedig közvetlenebb. Mondjuk még nincs 1 hónapja hogy ott dolgozom, szóval ez szerintem tökre érthető.

Még amit fontosnak találok hogy leírjam, hogy szerintem úgymond azonos kapura játszunk. A beszéde, a hangszíne, a gesztusaiból merek erre következtetni, de semmi ilyesmi lépést nem tettem, mert nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni.

A kérdésem igazából az lenne, hogy hogyan tudnék esetleg közelebb kerülni hozzá, valamint hogyan tudhatnám meg, hogy ő is meleg-e 100%-ra? Nem akarok nyomulni tapadni, semmi, megkérdezni tőle meg pláne nem, mert nem tudhatom biztosra. Csak jó lenne tudni, meg persze azt is, hogyha meleg, bejövök e neki, szimpatikusnak talál-e, stb. stb. (megnéztem instán, facebookon de semmi erre utaló jelet nem láttam.)

2021. dec. 23. 00:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát azért főleg instán legalább szoktak néhány meleget követni a melegek,de persze ez nem kötelező. Sajnos nem igazán látok más megoldást,csak azt,hogy elkezdj vele beszélgetni és előbb- utóbb kiderül. Egy apróbb elszólás,mesél-e barátnőkről, telója hátterén egy csaj van,nem tudom,ezek csak példák. Ne direktbe kérdezz rá,mert mégis a munkatársad és szülhet kellemetlen szitukat,de ez akkor is fennáll,ha meleg is,és be is jössz neki,bár ezt neked kell mérlegelni,hogy érne e annyit számodra a fiú
2021. dec. 23. 01:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Semmiképp sem szeretnék rákérdezni, főleg hogy nem vagyunk olyan viszonyban (mèg?), plusz ha véletlen nem meleg akkor nagyon gáz lenne a továbbiakban. Instán egyébként én sem igazán követek olyanokat, nyilván vannak melegek, de ha rámegy az illető a profilra akkor nem jön rá egyből.
2021. dec. 23. 01:42
 3/7 anonim ***** válasza:
92%
Kerülj vele baráti viszonyba. Menjetek el munka után meginni valamit, vagy valamilyen szórakozó helyre vagy Bowling vagy valami. És utána tudsz puhatolózni.
2021. dec. 23. 06:46
 4/7 anonim ***** válasza:
7%

Házi nyulra soha nem lövük csak gond lesz belőle.

Munkatársal nem kavarunk!

2021. dec. 23. 11:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

#4 Lehet hogy nem mindig jó, de nagyon sok ember ismeri meg a párját a munkahelyen.

Háát ha látom hogy más zavarba van akkor néha én is zavarba jövök hogy amm mi történik itt, de ez nem feltétlen azt jelenti hogy nekem az az ember tetszik.

Hangszín meg gesztus sokszor nem jön be ennél több kell.

Egyetértek abban valamelyik előzővel hogy instát csekkold, heterok szoktak női modelleket követni, férfiak pedig más melegeket vagy egyéb jól kinéző férfiakat.

Beszélgess vele, pár céges emberrel közös program, mostanában a csapból is LGBT dolgok jönnek, esetleg beszélgess a témáról ismerd meg a véleményét, utánna később rákérdezhetsz arra hogy mi a helyzet párkereséssel , régi kapcsolatos sztorik és társai. Így kicsit tudsz puhatolózni anélkül hogy konkrétan rákérdeznél.

2021. dec. 25. 23:38
 6/7 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy instán leginkább hírességeket követ, meg helyi ismerősöket/barátokat, szóval nem nagyon tudom leszűrni ebből :(
2021. dec. 26. 11:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Hát hírességeknél is vannak azért különbségek h azért követ valakit mert jól néz ki vagy azért mert szereti.

De akkor marad a beszélgetés

2021. dec. 26. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!